Jump to content

Capcom Pro Tour: Počinje DreamHack Austin 2017


rur_bot

Recommended Posts

dreamhack.png?fit=600%2C339

Nakon NorCal Regionalsa, vraćamo se Capcom Pro Touru i ovoga puta u okviru DreamHacka, jedne od najvećih serije eSports turnira i u skladu sa time su se pojavili svi do sada najuspešniji igrači. Neka od imena koja će biti prisutna su Phenom, Momochi, GamerBee, Bonchan, Chris G, Vagabond, K Brad, Go1, Yukadon, Ricky Ortiz, Daigo, šampion Final Rounda Xian, šampion Ultimate Fighting Arene Haitani, šampion NorCal Regionalsa Punk i aktuelni Capcom Cup šampion NuckleDu.

Dosta uzbuđenja smo videli proteklih nedelja, što u okviru NorCal Regionlsa tako i u ELeagueu i DreamHack će poslužiti da se odgovori na neka nerazjašnjena pitanja. Između ostalog, da li je NuckleDu uspeo da se oporavi nakon teškog poraza od Punka na NCRu? Da li će se Haitani iskupiti za nešto slabiji rezultat? Kako li će Xian delovati na svom prvom turniru nakon Final Rounda ako ne računamo ELeague i da li će Punk nastaviti da igra na ovako visokom nivou?

Ipak, ono što je možda najzanimljivije jeste kako će igrati Daigo koji je prošle nedelje na ELeagueu konačno pokazao kako zaista može da igra. Od početka druge sezone njegovi rezultati nisu bili na očekivanom nivou i njegov Guile je delovao nesigurno na NCRu. Ipak, u okviru ELeaguea je pokazao zavidnu spremnost i uspeo da porazi GamerBeea i njegovog Necallija, lik koji mu je i ranije zadavao dosta muka i sa punim pravom fanovi iščekuju povratak “Zveri”

Pored Street Fighter V turnira, Smash će biti prisutan takođe, kako Melee tako i Sm4sh. Od prisutnih su navedeni Zero, Ally, MK Leo, Larry Lurr, Void, MVD itd. za Sm4sh, dok su za Melee potvrđeni Mew2King, Armada, Leffen, Mango, HungryBox, SFAT, Plup, ChuDat, Westballz, Axe itd. tako da nas očekuje vrlo uzbudljiv vikend kada su fajteri u pitanju.

Izvor: Eventhubs

Pročitajte na sajtu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...