Jump to content

Rising Storm 2: Vietnam se polako finišira


SolidChief

Recommended Posts

vietnam-rising-storm.jpg?fit=450%2C253

Odlične vesti nam stižu iz Tripwire Interactive-a. Ako ste jedan od onih ljudi koji su potrošili hiljada sati na Rising Storm i Red Orchestra 2, vodeći bitke za Staljingrad, i ubeđivajući ljude da je to najbolji multiplayer shooter koji nisu probali, onda ćete se obradovati vešću da radovi na Rising Storm: Vietnam se polako finiširaju i privode kraju.

Igra je od danas dostupna na steamu za pre-purchase, a trebalo bi da se pojavi u drugom kvartalu 2017. godine. Svako ko je igrao ove igre, zna da treba da očekuje jedan od najrealnijih multiplejer okršaja kada je u pitanju žanr FPS i drugog svetskog (u ovom slučaju vijetnamskog rata). Ove igre je uvek pratila vertikalna krivulja učenja koja nije bila ni malo naklonjena početnicima, ali zato kada se jednom u celosti ovlada njome, dobija se pravi užitak u igranju.

Ovaj put, bićete u prilici da učestvujete u okršajima koji su se desili 25 godina kasnije, te će samim tim i arsenal oružja biti drugačiji. Ulazak u eru automatskih pušaka, granade launchera i moderne tehnologije, promeniće svakako mnoge stvari koje ste ste naučili do tada, ali će dati novi šmek celoj igri, jer nismo imali dobar FPS smešten u ovo doba, još od ekspanzije za Bad Company 2: Vietnam.

Na zvaničnoj stranici, videćete da sistemski zahtevi nisu visoki, da igra ne puca na AAA cenu, pa i da nudi 25% popusta na preorder. Ako ste se umorili od COD i Battlefield ratovanja, možda ne bi bilo loše da se uverite i sami kako to rade momci i devojke iz Tripwire Interactive-a.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...