Jump to content

ELeague Street Fighter V Invitational: Rezultati drugog dana


rur_bot

Recommended Posts

eliga.jpg?fit=600%2C240

Završen je i drugi dan ELeague turnira kao i svi mečevi grupe B preliminarne faze. U grupi su se našli PR Balrog, Snake Eyez, Eita, GamerBee, Justin Wong, Daigo Umehara, Alex Valle i Gllty i imali smo priliku da se podsetimo nekih starih rivalstava, kao što je rivalstvo Daiga sa Alexom i Justinom.

Slično grupi A i u ovoj grupi je najbolji prošao poput stihije, s tim da je ovoga puta to bio PR Balrog, izgubivši samo od Snake Eyeza rezultatom 2-1 u vrlo tesnom meču. Kad smo kod Snake Eyeza, on je prošao takođe u drugu fazu regolarne sezone kao drugi sa učinkom 5-2 i zanimljivo je da je jedine mečeve izgubio od dva najstarija takmičara, Daiga i Alexa Vallea. Sa 4 pobede su završili GamerBee i Eita, dok su u taj-brejkeru Daigo i Justin prošli zbog pobeda nad Alexom, iako su svi završili sa rezultatom 3-4. Gllty je učešće završila kao i Ricky bez pobede, ali je vrlo lako mogla da eliminiše Daiga s obzirom da su igrali do poslednje runde.

eleaguegroupb.jpg?resize=600%2C214

Danas u mečevima grupe C ćete moći da vidite pravu grupu smrti, sa igračima kao što su Tokido, Fuudo, Xian, MOV, K Brad, FChamp, Wolfkrone i Gootecks i možete mečeve pratiti na ELeague Twitch kanalu, a ostavljamo vas sa jednim od zanimljivijih momenata dana.

Izvor:Eventhubs

Pročitajte na sajtu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...