Jump to content

Terminator reboot ipak stiže!


SolidChief

Recommended Posts

terminator-genisys-028.jpg?fit=450%2C300

Iako smo juče javili da se Švarcika oprostio od Terminatora i da verovatno nećemo skoro videti robote iz budućnosti, danas smo čuli nove vesti.

Glavna vest je juče bila da se Paramount zahvalio Švarcenegeru na svemu što znači da nije aktivirana opcija iz ugovora vezana za još jedan film. Isto je važilo i za Emiliju Klark (Game of Thrones).

NE3lVMLfOYfm75_3_b.jpg?resize=450%2C236

Prirodan zaključak je bio da će Terminator mirovati neko vreme, bar dok se ne vrati u ruke Džejmsa Kamerona. Ipak, kako javlja The Guardian, postoje planovi za Terminatora, u nekom obliku.

Dejvid Elison, direktor Skydance Medije, vlasnika licence (koja ističe 2019. godine) prokomentarisao je priču o kraju franšize:

“Rekao bih da smo rešili budućnost franšize i, verujte mi, to je veoma svetla budućnost. Mislim da će to biti nastavak priče iz Terminator 2, što je ono što su fanovi i želeli sve ovo vreme. Ove godine imamo nešto što ćemo najaviti vezano za franšizu. To je nešto neverovatno uzbudljivo i mislimo da je to upravo pravac u kom treba ići.”

terminator-arnold-as-terminator__1312061

Ne zna se da li će nekim čudom deda Arnold biti deo buduće franšize, ali ono što je sigurno je da će se Emilija Klard posvetiti isključivo svojim zmajevima. Džejms Kameron se još uvek nije oglasio, ali s obzirom da je on originalni vlasnik licence, njegovo ime je neizbežno u svakom razgovoru.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...