Jump to content

MTV će prenositi prvu indijsku eSports ligu


rur_bot

Recommended Posts

47466131_ml-356x220.jpg?fit=356%2C220

Izgleda da je indijski biznismen Roni Skruvala o kom smo već pisali ranije odlučan da podigne nivo na kojem je eSports u Indiji. Ne odustaje od svoje zamisli da pokrene CS:GO i Dota 2 ligu u Indiji, pod nazivom UCypher League, a sada dodatnu težinu tome dodaje i odluka da se mečevi ove lige prenose dnevno na MTV u Indiji, kao i na Twitchu i YouTube Gaming.

Redak je prizor u eSports svetu videti da Twitch i YouTube Gaming sarađuju i prenose identičan sadržaj ali očigledno je da je Indija nedostupni dijamant u eSports svetu, sa ogromnom populacijom i neiskorišćenim tržištem. Sigurno pomaže i činjenica da je Skruvala odlučio da uloži i više od početnih 15 miliona $, pa je tu očigledno komad kolača za svakoga.

UCypher League će imati nagradni fond od 76 000$ za CS:GO i Dota 2, odvijaće se dva puta godišnje a u njoj će učestvovati po šest timova za početak. Skruvala odlučno naglašava da ostaje pri starom planu i da neće dozvoliti prodaju timova dok se ne izgradi zdrava okolina za igrače ali i posmatrače, i dok se ne privuče publika.

Biznismen je izjavio i da već dugo želi da pokrene ovu ligu ali da su tek skorašnja unapređenja infrastrukture u Indiji to omogućila.

Pročitajte na sajtu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...