Jump to content

Prva eSports konferencija kod nas - 05.03. Dom omladine


Recommended Posts

Prva eSports konferencija u regionu održaće se 5. marta 2017. u Domu omladine Beograda, pod nazivom BEAST (Belgrade eSports & Atheletes Summit) Glavni cilj BEAST-a je edukacija iz domena eSporta i umrežavanje ljudi.

Konferencija je namenjena svim učesnicima u gejming industriji i onima koji bi želeli da postanu njen deo. Sastojaće se iz predavanja i panel diskusija na kojima će se obrađivati teme kao što su analiza tržišta, mediji u eSportsu, život profesionalnih gejmera, kako napraviti uspešan tim i ko sve stoji iza takvog uspeha.

Poseban deo konferencije biće namenjen povezivanju potencijalnih sponzora i zainteresovanih timova i pojedinaca kroz seriju privatnih sastanaka koji će biti zakazani unapred, kroz formu za prijavu.

Među potvrđenim učesnicima konferencije nalaze se neka dobro poznata imena. Tu je Andrej Mahović, nekadašnji igrač tima Fnatic a današnji CEO uspešne agencije Level99, potom Daniel Yordanov, Social Media Manager tima H2k, Branko Kovač, nekadašnji aktivni igrač Counter Strike i vlasnik CS tima, danas uspešni data analitičar, Vladimir Stanković, jedan od naših najuspešnijih profesionalnih igrača i mnogi drugi.

Ulaz je besplatan, ali je neophodna prijava na www.beastconference.com pošto je broj mesta ograničen. Pored predavanja, panela i dela posvećenog povezivanju igrača, timova i sponzora, obezbeđen je i dodatni zabavni sadržaj. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, na raspolaganju stoji mail team@beastconference.com

Pored već najavljenih gostiju na repertoaru da sa vama podele svoja iskustva vezana za eSport sada su još tu i:

Dalibor Marinović (KK Partizan) – Zaposlen u marketinškoj Agenciji Partizan i sa dugom listom bivše klijentele popunjene imenima poput UEFA Champions League, ABA League, Adidas, NIS i još mnogo drugih kompanija.

Jelena “Rapunzel” Savić (eSports host) – Trenutno jedini ženski host turnira i liga u Srbiji, uspešno vodi regionalnu FCS ligu već drugu sezonu za redom, a pored studija IT-ja u prošlosti ima i saradnju sa RedBull-om.

Daniel Rmus (Fnatic Head of Production Unit) – U eSports-u je jedanaest godina, a već osam godina je deo Fnatic-a. Njegov širok spektar talenata će prezentovati kroz predavanje o iskustvima zaposlenja u jednoj od najuspešnijih eSport organizacija današnjice.

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Beast Conference said:

Sastojaće se iz predavanja i panel diskusija na kojima će se obrađivati teme kao što su analiza tržišta, mediji u eSportsu, život profesionalnih gejmera,

Kako ćete diskutovati o nečemu što ne postoji? Ili će taj deo biti više filozofska rasprava na temu?

Link to comment
Share on other sites

On 3/1/2017 at 1:21 PM, Beast Conference said:

Jelena “Rapunzel” Savić (eSports host) – Trenutno jedini ženski host turnira i liga u Srbiji, uspešno vodi regionalnu FCS ligu već drugu sezonu za redom, a pored studija IT-ja u prošlosti ima i saradnju sa RedBull-om.

Ова?

13642951_1667069220283742_49583502_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

On 7.3.2017. at 10:23 AM, brue said:

Никакав извештај са "ивента", никакве фотке?

Fotke samo po narudžbi!

https://www.facebook.com/pg/beastconference/photos/?tab=album&album_id=1217301541692988

Quote

 

Jučerašnji dan obeležen je kao jedan od najvažnijih za eSports regiona, makar u ovoj godini – održana je prva regionalna eSports konferencija, Beast 2017. Preko 200 posetilaca – pro gamera, streamera, castera, sportskih klubova, kompanija i sponzora prisustvovalo je događaju na kojem je 20 predavača u 16 predavanja i panela podelilo svoja znanja i iskustva iz industrije.

Konferenciju je otvorio Dalibor Marinović iz KK Partizan koji je govorio o tome kako se Partizan opredelio za ulazak u eSports vode. Potom su poznati casteri i hostovi Jelena, Šaina i Rema pričali na temu svog posla dok je Pavle Zlatić, glavni urednik B92 pričao o medijma u eSportu. Andreja iz Level99 i Danijel iz Fnatic su držali “Pro Gamers Life” predavanje, izuzetno zanimljiv session, a nadalje su i drugi poznati gejmeri, Philip, coldheart, kessar i drugi delili svoja iskustva.

Posetiocima se dopalo i predavanje o data science i eSportu i kako se može upotrebiti u svrhu poboljšavanja igre dok su nakon toga predstavnici COFA media pričali o tome koliko je lako, ili teško, razviti eSports igru za mobilnu platformu. Boško i Nenad (DEF, Games.con i SeSA) pričali su o istoriji eSporta kod nas a u glavnom delu hola posetioci su mogli da popričaju sa svim drugim igračima, osveže se Monsterom ili učestvuju u meeting lounge koji je upoznavao igrače i timove sa potencijalnim sponzorima.

Važan događaj za domaći i regionalni eSports uspešno je završen a organizatori su obećali novo druženje već na jesen. Više informacija potražite na Facebook stranici.

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 3/7/2017 at 10:31 AM, tortky said:

Biće specijalna vest o tome, odmah posle dnevne doze novosti iz lokalnog marketa!

A da manje ovde prosipas cijanid, mogao si da dodjes da me vidis kako sam lep, cak bih te castio i besplatnom kafom i sokom.
Posle toga, naravno, na pivo. Nismo 100 godina...

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...