Get Adobe Flash player
Sign in to follow this  
rur_bot

ByuN oborio rekord: 70 vezanih pobeda u korejskoj Grand Master ligi

Recommended Posts

rur_bot   
byun-expert

Iako je za razliku od prošlogodišnjih uspeha iz snova ova godina počela poprilično razočaravajuće za svetskog prvaka, ByuN je ipak pokazao da je i dalje vanserijski dobar igrač sa neverovatnim mikrom i multitaskingom.

Juče je oborio 4 godina star rekord strimovanja bez poraza, koji je ranije držao legndarni Jaedong i koji je iznosio 62 vezane pobede bez poraza. ByuN je juče strimovao sesiju igranja od oko 10h i za to vreme je odigrao 70 partija i zabeležio isto toliko pobeda!

Kako bi stvari dodatno stavili u perspektivu, Jaedong je svoj rekord postavio igrajući mid-Master ligu na severnoameričkom serveru, koji se tradicionalno smatra za najlošiji region kada je u pitanju kvalitet igrača, dok je sa druge strane ByuN ovaj neverovatan rekord napravio igrajući na najjačem, korejskom serveru i u Grand Master ligi (top 200 najboljih igrača sa servera).

Kao šlag na torti, Jaedongu je serija bila prekinuta, porazom od NonYa, dok je ByuN posle deset sati strimovanja i 70 pobeda jednostavno rešio da je dosta i završio sa strimom neporažen.

Fanovi na Redditu koji su pratili ceo strim kažu da tokom deset sati nije ustajao da jede, ide u wc ili pije vodu, i da je posle dugih i intenzivnih partija momentalno nastavljao dalje umesto da malo predahne. Kada je počeo seriju, nalog je bio rank 200 GM, a seriju je završio na 30. GM poziciji.

Drago nam je da vidimo da se ByuN još uvek drži i da nije psihički negativno uticalo na njega rano ispadanje iz prve sezone GSL-a ove godine.

 

Pročitajte više na sajtu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this