Jump to content

Od sada WoW Tokene možete menjati za novac na bnet nalogu


rur_bot

Recommended Posts

WoW-Token.png?fit=600%2C322

Marta 2015. godine u World of Warcraft su uvedeni WoW Tokeni kojima ste mogli da kupite mesec dana vremena za igranje WoW-a. Ove WoW tokene ste mogli ili da kupite za gold iz igre u Auction House, ili da ih kupite pravim novcem u ingame shopu.

Tako bi igrači koji leže na gomili golda mogli taj gold da potroše i kupe Token kojim će uplatiti vreme za igranje umesto trošenja pravih para, a igrači kojima je potreban gold u igri, su mogli da za pravi novac kupe Token, koji bi onda prodali u Auction House i dobili gold. 

Vrlo praktičan način obostrane pomoći igračima kojima je potreban gold/imaju previše golda, a da se istovremeno iz priče isključe treće strane koje su farmale i trgovale gold u WoW-u.

Nakon skoro dve godine postojanja ovog sistema, Blizzard se uverio da nije bilo prevelikih zloupotreba i da je vreme da se funkcionalnost WoW Tokena podigne na viši nivo.

Od sada će WoW tokeni moći da se pretvore u novac na vašem balansu na Battle.net nalogu, odakle ćete taj novac moći da trošite kao što se i inače troši novac sa Battle.net računa – kupovina bilo čega u bilo kojim Blizzard igrama – WoW, StarCraft 2, Hearthstone, Diablo III, Heroes of the Storm i Overwatch.

Vrednost jednog Tokena je 15 dolara, i toliko ćete dobiti kada ga aktivirate na vašem battle.net računu, nakon čega ga možete trošiti za kupovinu skinova, mountova, heroja, packova…

 

Pročitajte više na sajtu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Ovo je vec aktivno ne EU, dobija se 13e za jedan token, izgleda da je poenta da dobijamo iste pare kao kad bi placali wow normalnim putem, u EU je 12.99e mesecno sto je 13e za token, u US je 14.99$ sto se prenosi u token od 15$. Cena tokena ja pala sa ~200k na 142k, nastavlja da pada postepeno, ne znam da li ih uopste ima na AH posto me ne zanima da ih kupim po ovoj ceni.

Edited by Invader

It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...