Jump to content

Od autora Stasis, danas izlazi besplatna igra Cayne


SolidChief

Recommended Posts

Cayne.jpg?fit=450%2C240

SF horor avantura Statis je imala veoma zanimljiv razvojni put. Na igri je od 2010. godine radio praktično sam autor Kris Bišof (Chris Bischoff), da bi mu se kasnije pridružili brat i još jedan prijatelj, te su zajedno osnovali studio The Brotherhood.

Shvativši da nemaju dovaljno vremena i resursa nakon više od 3 godine rada na igri, konačno su izašli na Kickstarter kako bi prikupili dodatna sredstva. Kampanja je prikupila nešto preko  132 hiljade dolara, što je bilo više nego dovaljno da se projekat privede kraju, tako da smo u septembru 2015. godine konačno dobili priliku da zaigramo punu verziju igre.

Nas je igra oduševila sjajnom atmosferom i muzičkom podlogom, tako da je preporučujemo svim ljubiteljima p&c avantura, ali i filmskih klasika kao što su serijal Alien (Osim Putnik/Tuđin) i Event Horizon (Konačni Horizont).

Danas pričamo o Stasisu jer nam autori donose potpuno besplatnu novu igru smeštenu u isti svet kao i Stasis, koja se zove Cayne i koju možete preuzeti besplatno sa Steama. Mi vam naše utiske prenosimo veoma brzo!

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...