Jump to content

Recommended Posts

Pa sta oces, dobra ti je statistika:). Ja pikam pomalo m53/55, ali nemam zivaca da grindam t92 sa obicnim nalogom, moram da sacekam da uzmem premium. Sa druge strane ozbiljno namaravam da krenem wz 120 da pikam i izgrindam 121, kakva su vasa iskustva?

Nego, jel se zna kada ce biti ove akcije i popusti oko nove godine, da isplaniram prodaju tenkova i kupovinu novih:)

Edited by Dule_smor

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pa ne zalim se dule, hvalim se :D Cak sam uradio i dosta misija za arty ( T55-a ). Ja sam na obicnom nalogu trenutno, nije lose kao sto vidis, oko 500 XP-a prosek po partiji. Ali vec sad vidim da cu uplatiti neki premium kad mi bude falilo tipa 50k, da ubrzam to.

121 ima drugar, znam da je odusevljen sa tenkom, cak smo i igrali dosta puta u platonu, pa mogu da ti kazem da je dobar tenk! Ne spusta mnogo cev, koliko se secam jedno 5%, ali je alpha dmg dobar. Ne znam bas kako se igra, nije mi bas za snajp fazon, vise kao veoma opasan support za hevije.

Link to comment
Share on other sites

Ah dobro, nisam skapirao:). Meni misije za T55a idu malo traljavo, za medium i heavy sam zavrsio, al sam zato za arty i td uradio po 5-6 samo, a light nisam ni igrao nesto. Mislio sam da ako odradim skoro i ove dve uzmem zensku posadu za wz 120, mada vec imam posadu sa 3 skiilla na wz 132 pa mogu i njih da prebacim...nadajmo se da ce biti finih akcija oko nove godine:)

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pocela banovanja igraca sa nedozvoljenim modovima. (.17 patch tek 13. decembra, ko ce da ceka dve nedelje. A ovaj Advent popust me nervira sto je samo po jedan dan pa covek nekad nema vremena da uzme nesto dobro ako naleti.

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/advent-calendar-2016-announcement/

otkazana nova mehanika penetracije i rikoseta, mozda je i bolje tako, ionako je previse rng dingovanja...mislim da bi bilo bolje da umesto toga ukinu gold municiju i cao

http://twb-balkan.com/otkazana-overmatch-mehanika/

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ne znam, meni je T34 bio ok i ovako ali neću da se bunim pošto će zarađivati još više :) Inače ne znam da li ste primetili ali su sad za Black Friday izbacili T34 Black edition koji je ništa drugo nego isti tenk samo prefarban u crno. I onda su ih svi iznapušavali zbog toga pa se sad vade - tipa svako ko je imao T34 a kupio je i T34 B će dobiti povrat 50% zlata koliko vredi tenk na nalog. Nadam se da su skapirali da ne mogu baš da uzimaju 50 i više evra (pošto su bili samo paketi, sad će biti i samo tenk u prodaji) samo na skin :) Evo ga danas crni IS-6.

A što se misija tiče ja ih više ni ne gledam, za T55 sam odradio srednje tenkove, ostala mi je poslednja za TD. Teške i lake ne odrađujem neku glupu misiju, tipa za teške da ubijem dva tier veća teška tenka, a za lake da trackujem tri protivnika, prosto me mrzi da se smaram. Što se ove za 4x više dmg mislim da biraš loše tenkove ako oćeš baš misiju da završavaš, tipa WT pz IV ima 1600 HP, dakle moraš da napraviš 6400 dmg, to je baš puno. Ili E-25 ima 830, dakle treba ti 3320 što opet nije malo za taj tier. Uzmi nešto što ima baš malo HP i neki niži tier, tipa Hellcat ili SU-100, imaju 570/580HP, dakle treba ti oko 2.400 dmg što nije uopšte nemoguće ako uletiš u Tier VIII partiju (u koju uleće i E-25 samo ti treba 1.000 dmg više za njega). U krajnjem slučaju spamuj gold ako ti je stalo da završiš misiju :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Ooooo, svaka čast :) Ja sam neko 900 i neko mesto sa IS-3A, svi ostali su lošiji dosta, ali jbg kad sam najviše u tom periodu igrao sa Škodom i sa B-C 25t s kojima igraju sve neki ludaci :) A šta dobijaš za to mesto ispod 300, neke rezerve ili nešto?

Inače:

img_720001

http://www.arozzi.se/product/vernazza-world-of-tanks-edition/

Cijena prava sitnica [:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

E pazite sledeće, sad napisao neki lik na FB strani - dakle ja kad se ulogujem na Premium shop mi je T34B upola cene (jer već imam T34 u garaži). Ono što nisam znao jeste da može da se pošalje i kao poklon! Dakle ako imate nekoga ko hoće IS-6 B ili T34B upola cene a imate ga u garaži lepo mu vi kupite i super. Bar dok ovi iz WG-a ne provale foru :) Ili su namerno tako stavili. Pošto je inače najveći popust ikada na Tier VIII premiume mislim 15%, eventualno 30, ali 50 nikada. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Deluje da je ona leakovana tabela valjana, danas je opet to. Jedino sto me bas nista od tih tenkova ne interesuje :(

S ovaj Krupp-Steyr sam imao prilike da probam jos pre nekog vremena, nije los, ali nekako deluje kao poor man's Borsig :) E-25 bi bilo mnogo lepo kad bi ponudili u advent kalendaru. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...