Jump to content

Recommended Posts

Ograničenje za upload je na celom forumu za korisnike, nisam ga ja stavljao :) 

Ovo Duletovo ne znam jbg, uopšte nisam igrao tu liniju. Jedino s čim mogu da ga uporedim je B-C 25AP koji isto ima gadan top (mada ne toliko) samo je malo brži. Opet ovaj tvoj ima ok oklop, može malo i da dinguje. U svakom slučaju nikako da ideš da se kuražiš nešto napred nego samo povučeno i onda čekaš da se pokolje neko od tvojih i istresaš klip u protivnika. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Strimujemo s tim da ja možda malo zakasnim ali se Paja vratio iz Zambije tako da će on možda krenuti bez mene pa ću mu se ja priključiti. 

A za švedski tenk opet kukam ovima da mi pošalju novi press nalog, tako je posle svakog patcha jer je iz nekog razloga nalog vezan za verziju, ne pitaj me zašto. Pa kad dobijemo nalog bude video :) Jbg ipak im je Quickybaby bitniji :tf:

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Nije ni nama :) Potpuno su nenormalni, prošle nedelje sam ja hteo da strimujem i uopšte u sredu nije radio. Sinoć opet, uopšte nije radio ni sajt ni stream u tom nekom periodu oko 20h pa smo krenuli da strimujemo tek negde od 21h kad je proradilo. Zaista mi nije jasno kako uspeju to da im se dešava. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Uđem juče u igru da vidim promene uživo, odigram par partija i u jednoj nas protivnički tim odere najstrašnije. Prosto su nas nadigrali.

Bliži se kraj partije, ostalo 14 njihovih tenkova i 2 naša, otvorim chat da otkucam "wp" i smorim se najstrašnije kada sam shvatio da sada ne postoji način da pošaljem poruku protivničkom timu.
Pa jebem mu miša, je l' su ljudi stvarno postali toliki debili da ne smeš ni da im ostaviš mogućnost komunikacije, jer će da pljuju i vređaju protivnika, umesto da priznaju poraz i lepo se pozdrave...

Dandy [RUR]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...