Jump to content

Planovi za 2017. u World of Warships


Recommended Posts

wows_2017.jpg?fit=600%2C395

Možda ne tako popularan kao World of Tanks ali World of Warships ima veliki broj igrača i zainteresovane publike kojoj se Wargaming sada obraća jednim video klipom gde predstavljaju novine koje su planirane u 2017. godini. Ukratko biće tu novih brodova i celih grana, legendarni kapetani, player vs environment sukoba, klanova i zvučnih i vizuelnih poboljšanja a pojaviće se i novi tip naoružanja!

Ono što će biti fokus kod novih brodova jesu Britanci koji će dobiti još dve nove grane. S druge strane trenutno je Francuska mornarica predstavljena u igri samo bojnim brodom Dankerk a u ovoj godini će se to promeniti i dobiće još dve cele nove grane. Opet vodiće se računa i o postojećim vozilima pa pre svega će sovjetski razarači biti razdvojeni na dve grane – one koji imaju veću vatrenu moć i one koje je lakše sakriti ali nisu toliko moćni što se naoružanja tiče.

Novine će se odnositi i na kapetane, pre svega uvođenjem većeg broja legendarnih kapetana. Ovo je prvo uvedeno sa Stivenom Sigalom i razvojni tim smatra da se jako dobro pokazalo pa možete očekivati više specijalnih kapetana. Takođe biće dodati novi skilovi i promenjen uticaj nekih a olakšaće se i otključavanjem poslednjeg skila tako da će igrači imati mnogo više borbenih opcija.

U jednom momentu u video klipu šef razvojnog tima pominje i uključivanje novog tipa naoružanja ali se za sada drži u tajnosti kakav bi to novi tip mogao biti i koji bi brodovi mogli da ga dobiju.

U toku Haloween eventa je ubačena i player vs environment opcija igranja koja je takođe dosta dobro prošla kod igrača pa će i ona biti ubačena za stalno, gde će igrači moći da prave svoje timove ili da budu uključeni u random ekipe. U tom pogledu će se razviti i sistem klanova kao i klanskih bitaka što je novina u World of Warships.

Na kraju ali ne najmanje važno zvukovi će doživeti određene izmene a biće omogućeno i da ih potpuno kastomizujete odnosno zamenite nekim zvukovima koji vama odgovaraju. Sve to će pratiti i određena vizuelna poboljšanja grafike u igri.

 

Pročitajte više na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...