Jump to content

Fortuna Championship Series blizu kraja ligaškog dela


rur_bot

Recommended Posts

round_schedule

Ostalo je još svega dva kola da se odigraju u ligaškom delu domaćeg League of Legends takmičenja Fortuna Championship Series. Večeras se igra pretposlednje kolo ligaškog dela, i timovi su u borbi za što bolji plasman pred plej-of.

Overrated vs GGSmurf

GGSmurf jako lepo igra u prethodnih par kola, tačnije izgubili su samo jedan meč od poslednjih pet. Chopsteek ima odlične partije, dok se Stefan i Last Wind odlično snalaze u promenjenim ulogama.

Overrated izgleda da je u problemu pred kraj sezone, mada u prošlom kolu smo videli da su se muški držali protiv Elite Squad i Baxauerovog neuništivog Vladimira. Ostaje da vidimo da li će GGSmurf uspeti da održi trenutni tempo i ukrade drugo mesto Melting Pointu i Elite Squad-u.

x25 eSports vs Elite Squad

Jedan od ubedljivo najiščekivanijih mečeva u ligi. Iako je prošli susret ova dva tima propraćen tehničkim problemima i dodeljenom pobedom, večeras nas sigurno očekuje odlična partija! Iako ovaj meč ne može nikako da pokvari trenutni plasman X25, Elite Squad definitivno želi ovu pobedu kako bi ostao konkurentan za drugo mesto na tabeli i direktan plasman u polufinale.

Gatekeepers vs Melting Point

U zavisnosti koji Melting Point se pojavi večeras, proaktivni ili pasivni, takav okršaj ćemo i gledati. Ukoliko se Milica, Nikola ili Colamax razigraju, imaju velike šanse za brzu pobedu nad jedinim timom trenutno u ligi koji još uvek nije uspeo da se upiše na tabelu. Takođe, MP želi da pobedi poslednja dva meča da bi osigurali drugo mesto i direktan plasman u polufinale.

Mečeve pratite uživo večeras od 21h na kanalu twitch.tv/fortunagamingtv

tabela-fortuna-9-kolo

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...