Jump to content

CS 1.6 dolazi u CS:GO


rur_bot

Recommended Posts

counter-strike-game

I dalje ne možete da se naviknete na tu novotariju nazvanu CS:GO? Nedostaju vam dani dobrog, starog, CS 1.6? Counter-Strike: Classic Offensive je upravo ono što ste čekali.

Moder pod nadimkom Z00L već neko vreme radi na modu koji će u Global Offensive doneti izgled i gameplay i najpopularnijeg izdanja Counter-strike. Oružja, zvuci, način kretanja, mape, sve to Z00L pažljivo pakuje u svoj mod koji će objaviti krajem decembra. Classic Offensive će doći sa mapama Dust2, Inferno, Mirage i Italy, doteranim da izgledaju manje moderno.

Neke sitnice iz 1.6 nažalost neće biti moguće ubaciti zbog načina na koji radi Source Engine, pa tako u modu nećete moći da pucate kroz sve zidove, kupovati municiju ili recimo poneti balistički štit (ali, realno, da li iko želi da se to vrati?). Neće tu biti prisutni i neki bagovi koje su igrači rado koristili u starim verzijama igre, ali i ovo je odlično što je uopšte uspeo da napravi.

Za igranje će vam, naravno, biti potreban originalni primerak Counter-strike: Global Offensive, a u nastavku pogledajte šta nas očekuje 25. decembra.

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...