Jump to content

Gadgetzan – igrači prijavljuju povećano pojavljivanje tri-class karata


kruko

Recommended Posts

tri-class

Večeras nam stiže nova Hearthstone ekspanzija Mean Streets of Gadgetzan, ali je za NA server ona već stigla, odnosno igrači su preuzeli packove i igraju sa novim kartama.

Ono što je međutim prvo primećeno kod strimera, a zatim su i ostali igrači to počeli da primećuju, jeste da je među kartama koje izvlače iz packova neverovatno veliki procenat tri-class karata, 9 neutralnih karata iz ovog seta koje se mogu igrati samo u tri klase, u zavisnosti od toga kojoj Gadgetzan kriminalnoj grupi pripadaju.

Vrlo je verovatno da je sistem njih povezao kao class karte koje pripadaju tim trima klasama u kojima mogu da se igraju, pa zato imaju 3x više šansi da se pojave u packu. Ovo je mnogima praktično upropastilo packove koje su do sada otvarali jer su dobili gomilu duplikata ovih 9 karata.

Blizzard se javio na Hearthstone Redditu i njegovi predstavnici su rekli da su primetili problem i najavili da rade na njegovom hitnom rešavanju, međutim nije jasno šta će biti sa onim korisnicima koji su već pretrpeli štetu zbog ovoga. Takođe, nije baš najjasnije kako ovaj problem nije niko ranije primetio i da je postao očigledan tek na dan lansiranja ekspanzije.

Postoje realne šanse da će otklanjanje ovog problema odložiti i lansiranje ekspanzije na EU serverima, koja je trebala da se desi večeras u ponoć. U svakom slučaju, ukoliko želite da ravnomerno dobijate sve nove karte, nemojte otvarati vaše nove packove sve dok ne bude potvrđeno da je sa procentom pojavljivanaj svih karata sada sve u redu.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...