Jump to content

Fortuna Championship Series – 7. kolo


rur_bot

Recommended Posts

7-kolo-najava

Još samo tri kola nas dele do kraja lige! Ekstremumi na tabeli postoje na prvom I poslednjem mestu, uz male šanse da se te dve pozicije promene, ali sredina tabele izgleda kao žešća borba. Podsećamo da od plasmana u regularnom delu sezone zavisi i kako će izgledati žreb u plejofu.

Večerašnji mečevi:

GGSmurf vs x25 eSports

GGSmurf su pobedili poslednja 3 meča nakon što su takmičenje otvorili sa tri gubitka. Nakon prošlonedeljne pobede nad ES tim se verovatno oseća pun samopouzdanja ulazeći u okršaj protiv X25 esports, ali pitanje je da li će ponovo uspeti da dobiju na poklon par ubistava na samom početku partije. Pitanje je da li će GGS zadržati izmene u postavi od ponedeljka, odnosno Stefana u džungli i LostWind na toplane-u.

Sa druge strane X25 već postaje favorit za osvajanje lige. Nepobeđeni, izgledaju ubedljivi u većini mečeva i bez puno poteškoća su pobedili sve timove u ligi (osim tehnički Elite Squad-a sa kojim im ostaje da odmere snage u 9. semici). Večeras treba obratiti pažnju na gornji deo mape i prisutnost džunglera, odnosno Klowny i Ryuzaki protiv LastWind i Stefana jer će x25 verovatno gledati tu da napravi početnu prednost.

Overrated vs Melting Point

Susreli su se u drugoj nedelji kada je Melting Point imao neverovatan performans. Učinak Colamaxa I Nikole je bio veoma vidljiv sa 6/0/14 I 9/4/11 u tom redosledu. Overrated je do sada uspeo da pobedi jedino Gatekeepers-e što znači da do kraja regularne sezone moraju ukrasti još jednu ili dve pobede ukoliko žele da imaju šanse za neki bolji plasman u plejofu.

Gatekeepers vs Elite Squad

Meč bez mnogo diskusije. Gatekeepers izgleda da nije pronašao tu sinergiju između saigrača, nemaju neki akcioni plan pri ulasku u mečeve, a I ako ga imaju do sada nisu uspeli da ga pokažu. Uz skorašnje  izmene uvek ostaje šansa da će se trgnuti I prevrnuti svoj dosadašnji performans naglavačke, ali protiv tima kao što je Elite Squad potrebno je mnogo više timskog rada.

Vidimo se večeras u 7. kolu Fortuna Championship Series na www.twitch.tv/fortunagamingtv

fortuna-6-kola

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...