Jump to content

Jaraxxus konačno dobio novu animaciju za Hero Power


kruko

Recommended Posts

Jaraxxus

Jaraxxus je jedna od najkultnijih legendarnih karata u Hearthstoneu, čiji je efekat u vreme kada je izašao Hearthstone predstavljao jedinstvenu stvar koja je do tada postojala u igri, da vaš heroj bude zamenjen drugim.

Ipak, animacija dolaska Inferna svaki put kada kliknete na Hero Power dugme je nekako uvek izgledala siromašno i u najmanju ruku razočaravajuće. Još od kada smo prvi put videli kako Inferno dolazi u čuvenom WarCraft III intro sinematiku, to je uvek bio jedinstveni i prepoznatljivi efekat i svi želimo da tako bude u Hearthstoneu.

Kada smo se borili protiv Prince Malchezaar u Karazhan avanturi, i on je imao svoje infernale, ali su oni imali sjajnu novu animaciju, pa su se svi nadali da će da je dobije i Jaraxxus, međutim to se nije desilo, što je razočaralo igrače.

Ipak, Blizzard je uvideo grešku i sada konačno dobijamo animaciju za Jaraxxusa kakvu zaslužuje, a koju možete videti ispod:

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...