Jump to content

CSGO: apdejt za šmekere sa viškom novca


rur_bot

Recommended Posts

csgo_rukavice

Opremili ste se emkom i kalašem išaranim grafitima, najšljaštećijim mogućim karambitom, ostavljate svoj trag na mapama najnovijim sprejevima dok protivnicima trešti vaša pobednička pesma… Ostala je još jedna stavka kojom ćete dostignuti ultimativni #swag nivo u Counter-Strike: Global Offensive – markirane rukavice.

U najnovijoj zakrpi za CSGO, Valve je ubacio skoro dvadeset novih skinova za oružja i novinu u vidu skinova za rukavice likova. Dakle, više nije dovoljno da držite skupo oružje, morate i vi da izgledate skupo. Čak 24 kolorne varijacije rukavica su dodate u igru, naravno u kutije iz kojih ove nasumično ispadaju a morate da platite pravim novcem da biste ih otvarali. Šansa za dobijanje ovog komada opreme je ista kao za noževe iz dosadašnjih kutija što je svega 1 procenat.

Da Counter-Strike donosi ogromne količine novca Valve-u zahvaljujući kozmetici nam je odavno poznato i, kao što smo očekivali, rukavice su već našle mesto među najtraženijim i najskupljim predmetima u igri. Tako samo za kutiju morate izdvojiti šest evra (ukoliko je ne dobijete nakon završenog meča), ključ za istu je dva, dok igrači prodaju neke od varijacija rukavica za 300 ili više evra.

Pročitajte kompletan članak

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...