Jump to content

Pavel do još jedne velike titule nakon BlizzCona


kruko

Recommended Posts

pavel-gamegune

Hearthstone svetski prvak za 2016. godinu, Rus Pavel “Pavel” Beltukov, još jednom je zapušio usta svima koji su ga prozivali da je uz pomoć sreće došao do titule svetskog prvaka na BlizzCon-u. Ovoga puta je to učinio na najkonkretniji mogući način – osvajanjem titule na prvom velikom Hearthstone turniru nakon svetskog prvenstva.

Za vikend se održao GameGune esport festival u Španiji, na kome je održan veliki Hearthstone turnir sa najvećim imenima evropske scene i velikim nagradnim fondom od 22 500 evra.

Među učesnicima je bio i Pavel, i to mu je bio prvi turnir na kome učestvuje nakon BlizzCon-a i titule prvaka sveta, pa su mnoge oči bile uprte u njega i to kakav će rezultat postići. A rezultat je bio titula pobednika.

Počeo je loše u grupi, porazom od Hoeja, pa je u veoma uzbudljivoj partiji protiv Lifecoacha jedva uspeo da se izbori za prolaz u top 8, pobedom od 3-2.

U četvrtfinalu ga je čekao StanCifka, uvek nezgodni Čeh, koji je takođe dosta pomučio Pavela, i gledali smo još jedan meč od 5 partija.

Pavel je onda u polufinalu pobedio domaću špansku zvedu AKAWonder, da bi u finalu pobedio malo poznatog španskog igrača Mariodela, poprilično laganim rezultatom od 3-0.

Pavelu je ovo donelo zaradu od 10 000 evra i zacementiranu poziciju najboljeg igrača na svetu.

Ukoliko želite da pogledate neke od mečeva, VOD možete naći na ovom linku.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...