Jump to content

Fortuna Championship Series – 3. kolo


rur_bot

Recommended Posts

mecevi-treceg-kola

Nastavlja se domaća League of Legends liga.

Posle prve nedelje vidimo početak razdvanja timova na tabeli. X25 I Elite Squad su na vrhu tabele sa po dve pobede, Melting Point I Overrated sa po jednom pobedom i porazom, dok GGSmurf I Gatekeepers još uvek treba da uzmu svoju prvu pobedu na Fortuna Championship Series.

Mečevi trećeg kola (ponedeljak, 14. novembar od 21:00h):

Melting Point vs GGSmurf

Današnji susret između ova dva tima izgleda veoma jednostrano, barem na papiru. U četvrtak smo videli šta Colamax može da uradi na Lee Sin-u kada se razigra i koliko pritiska tim Melting Point zapravo ima na svim delovima mape. Ukoliko GGSmurf želi da se danas upiše u listu pobednika, moraju izabrati deo mape oko kojeg će igrati i naći načina da na preostalim delovima ne izgube, odnosno budu izjednačeni sa svojim protivnicima. Takođe, ukoliko Melting Point bude pasivno igrao kao protiv Overrated, GGSmurf će možda imati jako lak meč.

Gatekeepers vs x25 eSports

Još jedan tim bez pobede trenutno, Gatekeepers večeras igra protiv X25, koji je trenutno 2-0 na tabeli. Po svemu što smo do sada videli, X25 bi trebalo da ima lak meč. Na Gatekeepersima ostaje da nas iznenade i da im oduzmu pobedu, a ukoliko uspeju u tome, pozicije na tabeli će postati jako zanimljive.

Overrated vs Elite Squad

Definitivno najzanimljiviji meč za večeras. Overrated već donosi zanimljive stvari u draft fazi time što uzimaju nestandardne heroje poput Veigar kao support. Ukoliko uspeju da iznenade Elite Squad i nađu način da stvore prednost na početku sa par agresivnih akcija, možda čak i vidimo 2-1 na tabeli za Elite Squad. Doduše, Elite Squad je jako uigrana ekipa koja je predstavljala Srbiju u Indoneziji ove godine, tako da od njih se u svakom trenutku očekuje pobeda.

Sve u svemu, danas ima šansi za neočekivane pobede gde će svaka biti podjednako zanimljiva ako se desi.

Mečeve pratite večeras u 21:00 na kanalu www.twitch.tv/fortunagamingtv

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...