Jump to content

Fortuna Championship Series – rezultati drugog kola


rur_bot

Recommended Posts

fcs-2-kolo-rez

Sinć su odigrani mečevi drugog kola domaće LoL lige Fortuna Championship Series.

X25 vs GGSMURF (21-18)

GGS Stefan Nikolic je sa Irelijom dominirao na toplejnu protiv X25 Klowny, stvarajući tako dobru prednost svom timu. X25 jungler Ryuzaki (igrao Hecarima) je gankovima na mid i bot lejnu držao kontrolu igre, i u velikoj meri doprineo pobedi svog tima. X25 je preuzeo vođstvo u 35. minutu igre, tako što su pobedili ključni teamfight u džungli crvenog tima i odmah potom su uzeli inhibitor. Nakon toga su uzeli Barona i polako priveli meč kraju.

MP vs OVR (24 – 14)

MP jungler Colamax je imao odličan nastup sa Lee Sinom. Opravdao je to sto je prošli meč imao poražavajući 0/0/0 skor. Ovaj put je imao 6/0/14. Takođe, i MP ad carry Nikola Senpai (igrao Ezreal-a) je imao super partiju sa 9/4/11 skorom.
Overrated nije ništa mogao da uradi kako bi se vratili u meč nakon jako velike prednosti koju je MP stvorio u prvih 10 minuta partije. 9-3 u ubistvima u 10. minutu igre i 5000 golda prednosti u korist Melting Point.

ES vs GTK (22-4)

ES je igrao u najjačem mogućem sastavu, odnosno odlični Yoppa, koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor za ASUS, je bio u redovima svojih starih saigrača. Partija je završena timskim skorom 22-4 u korist Elite Squad tima. GTK je imao poprilično loš draft jer je ES uspeo da uzme Nidalee, jedan od najjačih junglera, i Jayce, jedan od najjačih toplejnera, u trenutnoj meti, koji imaju stvaraju veliki pritisak tokom cele partije.

Ukoliko ste propustili da gledate mečeve, možete odgledati snimak na Sport Klub 3 večeras u ponoć, ili sutra na kanalu Ultra, sa počekom od 22h.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...