Jump to content

Ko će biti novi Hearthstone prvak sveta?


kruko

Recommended Posts

ostakaka-world-champion

Večeras startuje BlizzCon, najvažniji događaj godine za ogromnu armiju Blizzardovih fanova, a u okviru njega ćemo videti i ko će podići kristalni plavi trofej namenjen Hearthstone svetskom prvaku.

Osmoro igrača se probilo do same završnice, uspevši da se izvuče iz pakla grupne faze. Oni su imali pravo da zamene svojih 5 deckova u pauzi između grupa i večerašnjeg plej-ofa, a za kakve su se sve deckove i klase ovi igrači odlučili, možete pogledati na ovom linku.

Igraju se bo7 mečevi, na 4 dobijene i igrači se pored titule i slave, bore i za deo kolača od milion dolara, koliko je ove godine nagradni fond na Hearthstone svetskom prvenstvu.

Tu je mladi Amnesiac koji ima samo 15 godina, i za čije se ime vezuje sada već izlizana fraza “čudo od deteta”, ali je on zaista pokazao koliko dobro poznaje igru, titulom na američkom Winter šampionatu. Oči mnogih su uprte u njega, i videćemo da li će podleći pristiku ili ostati pribran.

Rus Pavel, takođe veoma mlad, je pobednik Last Call turnira, gde je izbacio RDU-a. On je ime koje se stalno provlači po turnirima, ali koji nikada nije uspeo da napravi presudni korak i osvoji neki veliki turnir. Možda je sada njegova prava prilika.

Tu je DrHippi, uz Thjisa jedan od najkonstantnijih igrača u Evropi svih vremena. On je igrao finale Winter evropskog šampionata, da bi se na leto vratio i osvojio tu istu titulu evropskom šampiona, koja mu je tad za dlaku izmakla.

HotMEOWTH možda nije toliko poznat, ali je momentalno kupio publiku odlukom da ponese ne-meta deck u vidu Blood Warriors Arcane Gianta, baš kao i Hamster, koji se tvrdoglavo drži Priesta i Paladina, jedini od svih 16 igrača koji su došli na svetsko prvenstvo.

Mečevi četvrtfinala kreću večeras (petak) od oko 20h po našem vremenu, a možete ih pratiti na zvaničnom Hearthstone kanalu: www.twitch.tv/playhearthstone

hearthstone-top-8-blizzcon-bracket

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Nek ga sere i mene seru packovi onda :DDD

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...