Jump to content

EVE Online zatvara kockarske sajtove pred ekspanzju


Recommended Posts

eve-online-ascension

Pored Valvea i druge kompanije se bore sa kockarskim sajtovima vezanim za ili u okviru njihovih igara. Islandska kompanija CCP je počela veliku čistku online kazina i kockarskih sajtova koji su vezani za njhihovu popularnu svemirsku MMO igru EVE Online.

U najnovijem usveženom Ugovoru o Licenci, izdavač jasno navodi da se ne može koristiti, preneti niti dodeliti bilo kakva imovina iz igre za potrebe igara na sreću koje kontroliše treća strana.

Rezultat ove jasne poruke je da su dva najpopularnija sajta sa igrama na sreću, IWANTISK i EVE Casion prekinuli sa svojim radom. IWANTISK je i pre ovih promena u licenci, bio pod opširnom istragom povodom velikih trgovina sa pravim novcem (Real Money Trading – RTM), koji je u igri eksplicitno zabranjen.

Sva dobra ova dva sajta, kao i odgovarajućih kompanija u samoj igri su konfiskovana, bez šanse za povratak. Nalozima igrača koji su operisali u ovim korporacijama i sajtovima, preti permanentno suspenzija iz igre.

CCP je dao rok do 8. Novembra za ostale sajtove koji se bave ovim unosnim poslom, da prekinu sa radom, pre nego što stigne EVE Online: Ascension sa novim free to play modelom igranja, koji će, nadamo se, privući veliki broj novih igrača.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...