Jump to content

WoW: Pandaren koji nije odabrao stranu stigao na 101. nivo


rur_bot

Recommended Posts

warcraft-pandaren

O World of Warcraft igraču pod nadimkom Doubleagent smo već pisali. On je odlučio da u WoW-u napravi jedan epski quest, da igra kao Pandaren koji nikada neće biti deo Alijanse ili Horde.

Pandareni, naime, su jedina neutralna rasa, ali posle određenog vremena imaju opciju da se priključe jednoj od zaraćenih strana. Svaki igrač će naravno odabrati da nadalje nosi boje jedne od frakcija, a Doubleagenta je zanimalo šta bi se desilo da to nikada ne uradi. Ukratko – neverovatno sporo napredovanje kroz igru. Pre dve godine je tako dostigao 90. nivo, a sada grabi ka 110. koliko je maksimalni nivo u Legion ekspanziji.

Doubleagent igra na serveru Mannoroth-US kao Shaman. Njegovom liku su odavno prestali da stižu questovi upravo zbog odluke koju je napravio pa je tako levelovao lika ubijanjem neutralnih stvorenja, a sada isključivo sakupljačkim profesijama koje donose jako malo exp-a, svega 90, ali mogu da se ponavljaju u nedogled.

Ovaj igrač je toliko poznat da je Blizzard ovekovečio njegovu sagu u vidu lika Venerable Shaman koga možete sresti order hall za klasu Monk tačno na mestu na kome je Doubleagent proveo sve ove godine, obučenog u isti oklop kao on, kako stalno trči između dve rude bakra.

Pročitajte na sajtu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...