Jump to content

Phenom 2 X4 840, ploča, 8GB DDR3, Thermaltake 550W i kućište


millanče

Recommended Posts

Novi pokušaj prodaje moje stare mašine. U pitanju je polu-konfiguracija, Fali vam grafička i hard da sastavite vrhunski komp. Garantujem ispravnost svega, Lično sam koristio ploču i procesor nekoliko meseci, napajanje i kućište dosta duže, i nikada nisam imao problema. Dodao sam glanc novu Cosair Vengeance memoriju od 8GB kupljenu u Emmi-ju, za 40 eura, imam garanciju. Ukupna cena za sve je 165 eura. Iz Šapca sam, šaljem kurirskim službama.

Kućište i napajanje: Chenbro Gaming Bomb (Xpider) i Thermaltake TR2 550W.

Po mom iskustvu, jedno od najboljih kućišta ikada napravljenih po pitanju odnosa cene i kvaliteta koji se za taj novac dobija. Godinama sam ga korstio, prezadovoljan sam, ne mogu dovoljno da ga nahvalim, a istog su mišljenja i drugi korisnici. Pretražite u google "chenbro gaming bomb itsvet", i pogledajte recenzije ovog kućišta na tom, ili drugim sajtovima. Čitač kartica ide uz kućište.

Izrađeno je od jako kvalitetnog, teškog i debelog lima, sa fino obrađenim ivicama svuda u unutrašnjosti. Visine je standardnog ATX kućišta, i nešto šire. 

Plastika je takođe kvalitetna, prednja maska se skida za sekund, pritiksom na dve zelene poluge, i ima filtere za prašinu. 

Stranica je providna u obliku logoa Chenbro brenda, i učvršćuje se bravicom, ne trebaju šrafovi ni za to. 

Optika, hard diskovi i kartice se instaliraju bez šrafova, pomoću plastičnih šina i bravica. Za hard diskove postoji poseban odvojeni "kavez", koji nisam uslikao, ali naravno ide uz kućište. Možete videti kako izgleda na slici koja je skinuta sa neta. 

Potpuno ispravno napajanje Thermaltake TR2 550W. Trenutno mi je u kućištu, pa je  slika sa neta gde se vidi celo.

Slike u spojleru:

Spoiler

DSC_0033.JPG

DSC_0034.JPG

DSC_0037.JPG

DSC_0038.JPG

xspider_s.jpg

Ploča i CPU: Phenom 2 Quad Core 840 3.2GHz i MSI 770 - C45 i Thermaltake kuler

Ploča:   MSI 770-C45, AM3, savršeno ispravna i stabilna, all solid capacitors, ful veličina, 4 slota za ram, svi mogući potrebni konektori, jednom rečju odlična. 

CPU - Phenom II Quad Core 840, 3.2GHz, uz dobru grafičku sposoban da pokrene svaku igru ili zahtevniji program. Sa ovim kulerom, kao što se vidi na poseldnjoj slici, hladan kao led pri 1400 obrtaja ; -)

Kuler je izuzetno kvalitetan, marke Thermaltake, ogroman, sa 6 bakarnih hetapipe-ova i bakarnom osnovom, a alumijumskim rashladnim telom. Ventilator je skoro nečujan, prečnika 12cm.

Slike u spojleru:

Spoiler

DSC_0033.JPGDSC_0035.JPGsc.png

 

Ram: Corsair Vengeance 1x8GB,, 9-9-9-24, slika sa neta, nova, sa garancijom u Emmi-ju.

http://www.corsair.com/en/vengeance-8gb-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m1a1600c9

Spoiler

VENG_K_angle.png

 

Edited by millancche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...