Jump to content

EVE Online ćete uskoro moći da igrate besplatno


Recommended Posts

eve online

Sigurno najkompleksniji aktivni MMO, EVE Online, kroz dva meseca će po prvi put dobiti mogućnost igranja bez plaćanja pretplate.

Studio CCP je za novembar najavio gašenje dosadašnje trial opcije kroz koju ste na kratko mogli da isprobate EVE, a umesto toga će biti takozvani ”clone states” sistem. Svaki igrač može da napravi Alfa klona i takvi likovi će imati pristup svom istraživanju i trgovini, ali će po pitanju brodova biti ograničeni na tech one Frigate, Cruiser i Destroyer. Takođe, ovakvi likovi će sporije prolaziti kroz treninge veština.

Igrači koji se odluče da nastave da plaćaju pretplatu će imati Omega klonove i za njih će igra funkcionisati kao i do sada. Ukoliko vam u bilo kom trenutku istekne pretplata, do sledećeg plaćanja ili trošenja Plex ćete imati Alpha status koji smo opisali ranije u tekstu. Iz CCP navode da su dugo razmišljali o uvođenju elikog broja igrača u EVE i da je Alpha i Omega sistem izašao kao najbezbolnije rešenje koje neće urušiti balans igre a opet dait jasnu sliku o igri igračima koji tek uplovljavaju u njen svet.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...