Jump to content

INnoVation odneo 7 pobeda na prvom SHOUTcraft Kings


Recommended Posts

Shoutcraft Kings

Juče je održan prvi od 6 planiranih StarCraft 2 SHOUTcraft King of the Hill turnira, u organizaciji Total Biscuita i pod pokroviteljstvom Blizzarda. Ukupno 20 vrhunskih Korejaca i foreignera pozvano je da učestvuje na ovom događaju, što je prvi “miksovani” StarCraft 2 turnir u ovoj godini, od kada su uvedena nova WCS pravila, stoga ne čudi što je privukao veliku pažnju i publiku od oko 30 000 ljudi, što je za online StarCraft 2 turnir zaista velika stvar.

Turnir je igran po King of the Hill sistemu, svaki meč se igrao na jednu dobijenu, gde pobednik zarađuje 250 dolara i nastavlja dalje. Turnir je otvorio Polt serijom od 4 pobeda protiv Supera, RagnaroKa, Hydrae i Kelazhura, zaradivši tako 1000 dolara, ali ga je sa trona skinuo korejski protoss Dear, koji je zatim vezao još dve pobede protiv MarineLord-a i Darka.

Sledeći protivnik Dearu je bio poljski protoss Nerchio, pobednik poslednjeg DreamHacka, koji je pobedio Deara i preuzeo “presto”. Nerchio je uzeo još jednu pobedu protiv GuMiho, ali ga je potom pobedio “penzionisni” legendarni francuski zerg Stephano, koji je igrao kao u svojim najboljim danima i tako zaredom pobedio korejske legende herOa i Byuna. Ipak, Stephanu je Evropljanin došao glave, uvek nezgodni TLO. Njemu je međutim to bila jedina pobeda, jer je naleteo na veoma raspoloženog INnoVation-a koji je od tog trenutka pa do kraja dana redom pobeđivao sve preostale izazivače, padali su Maru, Snute, Scarlett, True, Harstem i Solar, što je uz TLO-a ukupno 7 pobeda i 1750 zarađenih dolara.

INnoVation će tako sledećeg meseca, na avgustovskom izdanju SHOUTcraft KotH, početi turnir kao King of the Hill. Ovaj turnir je bio jedan od najboljih StarCraft 2 događaja poslednjih meseci, gledali smo odličan StarCraft 2 i pre svega duele između Korejaca i foreignera, nešto što je publici jako falilo, tako da se cela StarCraft 2 zajednica raduje tome što su obezbeđena sredstva za 6 meseci održavanja SHOUTcraft King of the Hill, jer ako se po jutru dan poznaje, možemo da nastavimo da očekujemo vrhunske partije uz sjajni komentatorski duo Total Biscuita i Nathaniasa.

Ukoliko ste propustili juče događaj uživo, snimke svih mečeva možete naći na strategy kanalu Total Biscuita – www.youtube.com/user/TotalBiscuit/videos , gde će biti okačeni u toku nedelje.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Fenomenalan turnir je bio juče, neke od najboljih sc2 partija koje sam gledao u poslednje vreme

 

https://clips.twitch.tv/totalbiscuit/FairRabbitRitzMitz

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...