Jump to content

Skyforge - Toxic regrutuje


Recommended Posts

O Nama

 

ToXiC gild je osnovan tokom closed bete Allods Online igre davne 2009 u želji da igramo sa našim ljudima, uživamo i družimo se. Niko nije ocekivao da ce gild opstati toliko dugo a kamoli da ce se razviti u gejmersku zajednicu.

Malo ko je igrao Allods a da nije cuo za ToXiC gild i to zahvaljujuci pozitivnoj atmosferi, zezanju, dobrim odnosima sa drugim gildovima a pogotovo našim uspesima u Allods.

Najveci Balkanski guild ToXiC regrutuj nove clanove sa prostora Balkana (Slo,Cro,Srb,BiH,CG). Ako volite ovu igru pridruzite nam se, imamo Team Speak, i skoro sve izgradjeno u Phanteon-u. Za sada nas ima oko 70 ljudi u guild-u (40 non-stop aktivno) i dosta profesionalnih gejmera. Minimum prestiza(gearskora) za join u guild je 5k.

FOKUS

Posto je igra vise fokusirana na PVE tako se i mi fokusiramo, ali ne zapostavljamo ni PVP. Pogotovu kada budu bili Phanteon War`s. Za raid instance OBAVEZAN je TS, radi lakse kordinacije ljudi. Tako da ce biti svega za sve.

Pomazemo ljudima kojima treba oko tableta,ringa,pomela u 5 man instancama. Ali ne da spamaju oko sparkova ako imaju 2X ili 3X bonuse. Mada po nekad nas i zeznu :P.

Za Join se obratite Monk Daughter, Soft Ice, Singi Dudum, Sokolovski Trolovski, Bolt Prime.

Poz. i vidimo se in-game.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...