Jump to content

TF2 Gun Mettle update


Recommended Posts

Jučerašnje zakrpe bile su samo “zatišje pred buru” odnosno malo “sređivanje stanja” pre nego što će se pojaviti novi, veliki patch, pod imenom Gun Mettle Campaign. U pitanju je ptopuno novi sadržaj za TF2 koji se, nažalost, naplaćuje i po ceni od 6 dolara dobijate priliku da osvojite, rešavajući dnevne zadatke, neka unikatna i nikada do sada viđena oružja. Kao i uvek, velike dodatke za TF2 prati i strip, a sistem funkcioniše na sledeći način:

Svake nedelje dobijate dva zadatka odnosno ugovora koji u sebi poseduju glavnu misiju i bonus misiju. Zadaci su slični TF2 achievementsima i podrazumevaju stvari poput preživljavanja sa određenom klasom određeni broj minuta, ubistvo na neobičan način itd. Ukoliko uspešno odradite zadatak, dobijate unikatno oružje. Ono je posebno utoliko što svako poseduje pomalo drugačiju farbu odnosno boju, dezen, značku na sebi, tako da nijedno oružje nije potpuno identično. Pored toga, svako poseduje šest nivoa učestalosti odnosno mogućnosti pronalaska u igri kao i pet nivoa “habanja” (fabrički novo pa sve do totalno pohabano borbama).

U slučaju da ne želite da platite šest dolara, zakrpa donosi ponešto i za vas – jednu novu Valve mapu, tri mape napravljene od strane komune (a zapravo procenat od prodaje Gun Mettle kampanje ide kao zarada kreatorima ovih mapa), novi način da opremite aktivno oružje unutar igre (plus mogućnost da pokupite oružje palog protivnika ukoliko pripada istoj klasi!), novi “podsmesi” i mnogo toga drugog.

Izvršene su i promene na klasama i druge gameplay promene, a više o tome čitajte ovde. A onda dođite na TF2 forum kod nas da ugovorimo neki meč.

The post TF2 Gun Mettle update appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na RUR sajtu

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...