Jump to content

Njuz (nije njuz)


Recommended Posts

2 hours ago, Dule_smor said:

zar ovo nije krsenje nekog zakona?

Svakako prilikom usvajanja deteta bi nadležni centar za socijalni rad morao da prati kasnije šta se dešava s tim detetom, kakvi su uslovi za odrastanje i sl i da ga eventualno oduzme od roditelja u slučaju nekog zanemarivanja, zlostavljanja i sl, što učestovavanje u rijalitiju svakako jeste. Mada kakav status ima taj Mitrović trenutno u Srbiji kapiram da bi nesrećno dete mogli i da zakolju pred kamerama i da bi to sve bilo ok... 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

U pitanju je verovatno neko tele ili neka takva glupost

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Na nalogu beogradskog odbora SNS na Jutjubu pojavila se anketa u kojoj su strani turisti odgovarali na pitanje “šta misle o gužvama i radovima u Beogradu“.

Iako je svakodnevno funkcionisanje građana Beograda poslednjih meseci otežano zbog mnogobrojnih gradilišta koja su nikla gotovo istovremeno, vladajuću partiju je zanimalo šta o tome misle turisti, koji, doduše, verovatno ne voze svakodnevno kroz gradski špic.

Pored već uobičajenih odgovora da je “hrana izvrsna“, uz nezaobilazne ćevape i rakiju, turisti su odgovarali i na pitanje šta misle o gužvama i radovima u Beogradu. 

“Sve je to kul“ i “Izgradnja ponekad ume malo da smeta, ali grad mora da se razvija“ bili su neki od odgovora, a jedna turistkinja kao da nije najbolje razumela pitanje i odgovorila je da je imala “laku vožnju do Gamzigrada“, mesta koje je udaljeno 234 kilometra od Beograda.

 

Link to comment
Share on other sites

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je danas, u četvrtak 19. oktobra 2017. godine u Beogradu, u produkciji filmske kuće BIBERCHE počelo snimanje domaćeg filma "AJVAR" u režiji Ane Marije Rossi po scenariu Rossi i Maje Todorović. Film u kome glavne uloge tumače Sergej Trifunović i Nataša Ninković snimaće se pet nedelja, na lokacijama u Beogradu i Užicu, a poslednje snimajuće dane filmska ekipa ima u Stokholmu, Švedska. Film je srpsko crnogorska koproduckija, koproducent je Artikulacija iz Podgorice, i podržan je od Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture republike Srbije kao i Ministarstva kulture republike Crne Gore.

18 hours ago, manson said:

 

onaj meme debeli hitman je realno sad dobio nastavak

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...