Jump to content

World of Warships - slobodna diskusija


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Odigrah nekoliko partija posle 100 godina konacno. Super je i dalje, moram da se malo vise posvetim kad budem imao vremena. Nego kakva je ono poljska grana brodova lol, pa valjda prvo pored postojecih treba da ubace italiju i francusku pa onda sve ove ostale boranije...realno jedine ozbiljne mornarice pre i za vreme ww2 su bile americka, japanska, engleska, nemacka, italijanska, francuska i ruska, ostalo je potpuno bespotrebo ubacivati po meni

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mislim da je tu finansijski momenat presudio - pretpostavljam da ima mnogo više Poljaka koji igraju igru nego Engleza/Francuza, samim tim je matematika jasna :)

Inače

https://www.facebook.com/WorldOfWarships/videos/1081778255238536/

Nešto neće da mi ubaci FB video kako treba :(

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

btw, jel i dalje vazi kad uplatis premium u wotu da ti vazi i u wowu...mogao bih kad zavrsim neke obaveze da uplatim mesec dana taman za ovaj gold sto mi ostao, pa da malo intenzivnije pikam i tenkove i brodove, da doguram makar do nekog 7 tiera:)

glupo pitanje, kako se u brodovima namesta da premium brodovi sav exp dobijaju za trening kapetana/posade kao u tenkovima ili free exp?

srpskivojnik-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dule taj poljski brod jeste jedan od prebega u englesku. Ima pričica, gde se i kad dešavalo oko njega. Neće biti poljski tech tree sigurno, ovo je samo flavor ship, isto ko onaj tajvanski Lo-Yang (koji je u stvari Benson sa montiranim hydrom) . Inače ga cene da je top of the heap u t7.

 

A što se glupog pitanja tiče - na premium brodu XP dodeljenom kapetanu ide u full-u, i svaki kapetan može da vozi bilo koji premium svoje nacije bez penala i retreninga. I generalno premium brodovi daju bonus XP, pa su pogodniji za dizanje kapetanskog levela. A ship XP ti je na premiumima isto ko na elite brodovima, konvertuje se u free XP dublonima/goldom.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Link to comment
Share on other sites

Obnovi gradivo. Ako baneš tako u t8-10 bitku sa friško kupljenim premiumom i postradaš ko nub ima hate fest da ti se saspe na glavu.

I da budem iskren, to su trebali da uvedu... Da ne mož da igraš standard battle sa premium brodom dok nisi izrisrčovo i igrao taj tier (pa čak i klasu) jedno 50 bitaka. Mada kontam da bi WG-ova prodaja odma zalepila veto na ovako nešto.

Ovako ima masa idiota koji kupe Tirpitza ili Kutuzova, kao mnogo su dobri, pa mogu odma da idu tamo di se big boysi okupljaju, i onda naravno crkavaju ko muve, jer nisu ti premiumi OP. Imaju generalno neke svoje finese, ali da bi to koristio treba tu prvo malo skila da se nakarika.

 

Kad je Tirpitz bio frišak u shopu, ovi tipovi što igraju nosače su se alavili ko nikad. Nosač ili dva po strani, 7-8 Tirpitza sa svake strane i onda klanica.  Momčine što troše pare numeju da se sklanjaju od torpeda, a nemaju ni PVO.

I mada ume da bude fino kad je premium stado na protivničkoj strani, apsolutno nije zabavno kad tebe udenu u takav tim.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Link to comment
Share on other sites

Stvarno Dule, al se nađe prozvan... :)))

 

Ja sam komentar gore namerio u fazonu da je greota dati pare za Tirpitza. Ajde dok je bio jedini germanski brod, ali sad je u igri cela BB grana Nemaca (štoćereći - Bizmark na tom tieru).

 

Inače u igri se odazivam na DreadOleRon. Moj uobičajeni nick je bio zauzet još u beti. :)

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Link to comment
Share on other sites

To je zato sto si ti nabina, za razliku do dula koji je pr0 xXx pwnz0r, lik stigo do t8 u beti a ti godinu i nesto nakon ne mozes da predjes t9. Case closed. [:)][:X]

Dodajem te veceras dread, nedavno sam se vratio igri posle vise mesecne pauze i imam samo jednog druga :D

Link to comment
Share on other sites

Pa ti onda pazari tog Tirpitza Dule. Ako ti je baš da pucaš torpeda sa battleshipa. :)))))

 

A što se grinda tiče ne deluje mi extremno. Nisam igrao tenkove, pa ne znam kako tamo izgleda, ali ovde sam objektivno casual. Kad igram onda je to obično 5-6 bitaka dnevno, s tim da ima dana da se ne ulogujem. Obično igram intenzivnije kad je neki konkretan event u toku. Doterao sam amerske kruzere do desetke. Japanski DD i US BB na devet. Ostalo što imam je oko šestice.

Igram bez premiuma, tako da u principu pare donose brodovi negde to VII tiera, iznad toga treba pobediti i biti stvarno efikasan, pa da kreda bude u plusu. Ali zato t6 kruzeri stoje u stalnoj floti i to su mi farm brodovi, a i kamikaza naravno, ta mala konzerva je monstrum...

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...