Jump to content

No Man's Sky


SteXmaN

Recommended Posts

 

"Every atom is procedurally generated. Every place you can see, even distant planets, is all explorable in an immense persistent world"

 

Indie igra ali zasluzuje svoj topic. 4 lika prave ovu igru i ne mogu da verujem sta pokusavaju da naprave.

Edited by SteXmaN
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nije joe danger bio ekskluziva, izašao je i na PSN pa na XBLA malo kasnije ali je fazon prošlo godinu dana do PC verzije. E sad, ne piše nigde konkretno za ovo da je samo za konzole ali vidim da se kontekstu na dosta mesta pominje tako nešto. Bilo bi lepo videti ovo na PC-ju, nadam se da će biti.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Pa e,nije spominjao platforme a Joe Danger 1&2 solidno prošao na steamu,suportovali su je sa patchevima,DLCovima uvek je imao neki popust,obraćali se PC communitiju  i nadam se da su shvatili da indie igre najbolje prolaze i da su najbolje prihvaćene na PCiju. fingers croosed jer ovo stvarno obećava

Link to comment
Share on other sites

Izgleda da ce biti za PC. mada nije sigurno jos......

 

 

"The game, right now, runs on off-the-shelf high-end PC and it runs on a next-gen console." Murray wouldn't disclose anything else about platforms but did say development of No Man's Sky is "further along than what the trailer would lead you to believe."

Edited by Grotar2

ylE5Zte.png

Link to comment
Share on other sites

ne razumem taj argument kako je "igra radila na pcju u demo fazi, pa će stoga i da bude na njemu". Pa na PC-ju se i pravi igra za bilo koju platformu majku mu, neće sigurno da je pravi na konzoli. Ono, MGS V je pičio sa PC-ja u onom demou pa ga neće biti za PC, itd, itd, itd. To stvarno nije nikakav indikator. Ali time što je indi igra, sem ako im se u procesu ne privali neki veći izdavač nekako i ako izdaju prvo za konzole pa uvaljaju dovoljno komada, ima solidnih izgleda da dođe i na PC.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Čim oni nisu na početku izjavili na kojim će platformama igra biti onda im je cilj da je izbace na sto vise tj. PC i konzole.Mozda planiraju crossplatform što bi stvarno bilo sjajno.

 

A za MGS  Kojima reče mozda,a testiraće prodaju sa ovim MGR ,ako izbacuju hack and slash igru na PC zasto nebi i MGS sa godinom zakasnjenja,ma koliko god da se piratira oni će opet imati profit jer im ne treba toliko rada na portovanju kao što bi to bilo sa MGS 4.

Edited by SteXmaN
Link to comment
Share on other sites

ma seru svi oni kurac, ja bre hoću Vanquish na PC-ju i to juče. Mogu oni da testiraju prođu igre do sutra na konzolama i da smatraju kako je to merodavno tržiše za meru uspeha neke igre ali eto, redovno tako neki dragulj ne prođe dalje od konzole jer se nije dobro prodavala na konzolama, a konzolni seljani su zatrpani preskupim igrama pa moraju da biraju samo mejnstrim naslove i retko kada probaju šta novo sem ako se ne uloži 100m$ u marketing. I zato tako kad se testira stepenasti izlazak igre pa se krene od konzola, nikad se ne zna da li će to završiti na PC-ju, uprkos tome što može da bude odlična igra.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Ja evo i dalje cekam ovaj RDR ,toliko peticija toliko poruka po forumima i netu i njihov odgovor kao da je code za igru sjeban pa nije isplatljivo portovati igru.Pa da su dva coveka radila 3 godine na portu dosad bi to ispeglali.Odavno zelim da imam dobru western open world igru pa moram da igram GUN iz 2005 jbt xD Nadam se da  je onaj job listing vazio i za RDR ne samo za GTA.

 

Kako je Remedy odradio sa Alan Wakeom,da je nisu izbacili na PC igra bi bila zaboravljena a ovako napravili veći profit nego na xboxu i igra se i dalje prodaje na steamu.

Link to comment
Share on other sites

Pa isto važi za mnoge naslove kao i za Alan Vejka, kada na PSN-u/XBLA padne u zaborav, to padne u zaborav, dok na PCu uvek ima neka rasprodaja, neki dil, neki bandl. Mislim, ljudi danas masovno igraju System Shock 2, koji je do jaja igra ali je pala u zaborav, pa čak i kad je izašla. FEZ se vukao, izašao i nekako mehovao, izađe na PCju, odmah ludilo, pa još u indi bandlu se pojavio, de ćeš bolje. Dark Souls nisu uspeli ni sa lošim portom da sjebu.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

 

Govore tačno o čemu se radi i na kraju kaze da zele da je izbace na PCu ,nisu ni pričali sa MS i Sony još uvek,nadam se da ih neće "podplatiti" da bude konzolarska ekskluziva,čisto sumnjam.

 

Dobar intervju http://www.rockpapershotgun.com/2013/12/09/first-look-no-mans-sky/

 

“I hate doing this, but it is the simplest way to give people hooks for the game. Games that we will get compared to, rather than I would compare us to, would be Minecraft, DayZ, but also Dark Souls to an extent and probably Journey.” Murray is torn by these descriptions. “I hate the idea that people will go around and say, ‘It’s like Minecraft but in space.’ Fuck off!”   [:D]

Edited by SteXmaN
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...