Jump to content

KlanRUR.rs - KlanRUR basketball turnir @ GF 2012


rur_bot

Recommended Posts

gf2012_51

U sklopu KlanRUR štanda na Gaming Festivalu 2012 održano je takmičenje u šutiranju slobodnih bacanja. Posebno je bilo interesantno za sve posetioce zbog činjenice da su naši partneri, proizvođač motocikala i skutera, Keeway, poklanjali njihov najpopularniji model na tržištu – Keeway Matrix 50! Skoro svi posetioci Gaming festivala zbog toga su uzeli učešće u šutiranju slobodnih bacanja pa se događalo da se na šutiranje čekalo i po dvadeset minuta. Pravila su jednostavna – svaki takmičar ima pravo da šutne 10 slobodnih bacanja, računa se najbolji skor. Najboljih 16 takmičara idu u drugi krug, sve dok se ne dođe do finala u kojem dva najbolja šutiraju tri kruga po 10 puta odnosno tri runde.

Ni to nije bilo dovoljno za pobedu pa su dva najbolja šutirala i dodatnu rundu da bi se odredio pobednik, a to je na kraju Branislav Danilović iz Beograda, koji je nakon Gaming Festivala kući otišao bogatiji za skuter Keeway Matrix 50. Verovatno neplanirano! Zahvaljujemo se svim takmičarima koji su uzeli učešće i potvrdili još jednom da je KlanRUR štand i ove godine bio najinteresantniji štand Gaming festivala.

gf2012_73-300x199.jpg

http://klanrur.rs/?p=3416' send='false' layout='button_count' show_faces='true' width='450' height='65' action='like' colorscheme='light' font='lucida grande'>

Pogledajte vest na klanrur.rs
group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

:(

Rekord mi je 25 zaredom mada retko kad i pokusavam da ga oborim a na treningu vrlo cesto sam najbolji u celoj ekipi. Sad jedino ne znam kolko sam "clutch" kad je bitno da se ubaci

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Link to comment
Share on other sites

šalu na stranu, ovaj basket iz luna parka nema veze sa pravim basketom, čak mislim da je i teže ako si namestio ruku za prave slobodnjake. poslednji put kad sam probao, bila je čak i rešetka sa gornje strane tako da ne možeš nikako da šutneš sa bilo kakvim lukom, jedino da bacaš loptu ko kamen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...