Jump to content

Arrow


pirun

Recommended Posts

Ja mislim da nije, baš sam hteo da otvorim i ja topic!

OK je, dopada mi se. Čini se da su dovoljno uložili, za sada, da izgleda kao film a ne kao serija. Možda TV film, ali i dalje film :)

Dopada mi se i čitava ta atmosfera, ima tu malo Nolanovog Betmena itd, prilično fino.

Ono što mi se ne dopada je činjenica da su svi mnogo lepi u toj seriji, kao ono 90210 da gledaš a ne ovako nešto, vidi se da im je uzor bio Smallville :) Takođe i gluma je malo problematična, mada ima izleta u sjajnost :) kao u vidu ovog glavnog detektiva što je bio u Drezden fajlsu :)

Link to comment
Share on other sites

i posle treće epizode nisam siguran gde ide ova serija. Ima stvari koje mi se sviđaju, a opet, nemam velikih zamerki sem što mi ovo sa ostrvom ovako na kašičicu ne ide baš po volji. Nekako je rendom ubačeno to flešbekovanje, a oni su pokušali to veoma površno da zamaskiraju. Takođe, nekako je sam zaplet dosta, dosta, dosta linearan. Tu je negativac, tu je on, negativac umre, kraj epizode, next. A između se dešavalo nešto da popuni vreme i ta dešavanja nemaju neki impakt jači jer ih ima dosta, neke su čak i kompleksne stvari u pitanju, a sve ih naguraše u scene između glavnog zapleta. To mi nekako i dalje nije to, moraju malo da razviju i konektuju priču na jednostavniji način. Ima razvoja likova ali samo to bez dobre podloge nema poente. Mislim da je možda i do načina na koji se snima i edituje, nekako je baš default "krimi serija fazon".

Posle tri epizode, opet ovo je sve preuranjeno od primedbi sa moje strane, mada sada kada su dobili celu sezonu, možda se poboljša i po tom pitanju, a ne da gledamo istu epizodu tri puta za redom, sa malo razvijeniim likovima. Also, nadam se da će ovaj njegov ortak i ova advokatica da se smuvaju, nekako mi deluje kao ispravna stvar. E onda neko od njih da umre... kao u Nolanovom Betmenu, za koji sam baš rekao Boletu kako mi je zaplet prve epizode Arrow-a skroz podzaplet Batman Begins-a. Pa onda ona da postane Black Cannary.

I da jbt, jesu svi lepi kao što Laki kaže. I negativci su skroz potrošna, neupečtljiva roba za sada, što se nadam da će se ubrzo promeniti.

Imaju dobre elemente za super seriju, samo malo bolje da ih "preslože". I nadam se da će to ubrzo da se desi, jer se već neka pitanja gomilaju u vezi neobjašnjenih sitnih dešavanja iz ove tri epizode. Na primer, kakvu priču fura njegova keva, dal je ovo između ovog njegovog ortaka i advokatice samo to ili ima još nešto, jer mi je u prvoj epizodi onaj njihov sastanak u uličici delovao dosta zloslutnije. Dal će Trijade da ga jebu? Kako je smuljao kod ovih Rusa da mu tek tako predaju lika na izvolte? Itd. a da ne pominjem dešavanja sa ostrva. Dosta tih scenarijskih čvorova je izniklo u prvoj epizodi, u koju su kontam ntrpali više nego što je trebalo da bi bilo što ispunjenije i misterioznije da bi progurali seriju, pa sad moraju da se vade. Pa zato mi i to deluje zloslutno u uličici, jer su napravili kontam za svaki slučaj, pa posle se izvadili sa "haaa, samo smo se malo cali i to je to."

A da, i to što se Deadshot pojavio na bukvalno 2 minuta i popio strelu u oko je retardirano.

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Mene ovaj trip sa spiskom i čišćenjem negativaca podseća na Revenge :)) Ista fora, isto počinje monologom epizoda itd.

Što se deadshota tiče, znao sam da će tako biti, prosto, ne treba im neki archnemesis u ovom trenutku serije, ne znaju ni dokle će da traje itd a budimo realni, nije on nešto poznat širem auditorijumu, tako da je "potrošna roba". Meni se ne sviđa što kreće dosta da se oslanja na "hakovanje kompjutera" i celu tu priču, ono, sve ima u kompu i sve vidi u kompu itd.

Meni je malo trulo što Ruje kod kojih dolazi nemaju pojma ko je, a već nedeljama unazad sve tv, radio, internet itd stranice bruje o njemu kako nije mrtav i vratio se, baš u toj epizodi hoće da otvori klub itd.

Link to comment
Share on other sites

Što se deadshota tiče, znao sam da će tako biti, prosto, ne treba im neki archnemesis u ovom trenutku serije, ne znaju ni dokle će da traje itd a budimo realni, nije on nešto poznat širem auditorijumu, tako da je "potrošna roba". Meni se ne sviđa što kreće dosta da se oslanja na "hakovanje kompjutera" i celu tu priču, ono, sve ima u kompu i sve vidi u kompu itd.

pa propala serija ili ne, nema poente u tome da ubije lika Ono, ako propadne, lik je mrtav pa i nije bitno dal je živ ili ne, a ako ne propadne, imaju jednog potencijalno interesantnog negativca manje. A i meni je to sa laptopom bilo malo sumnjivo ali i dalje nije otišlo u onu dimenziju X iliti - "kako Holivud zamišlja da računari rade".

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Preteče me..

Prave novi Smorvil, šta se ložite. Vi ćete svi prestati da gledate za par epizoda, ja ću tada da se uključim, da odlepim i pratim 5 sezona i na kraju odlepim i odustanem. A klark i lana će i dalje da se emo druže u ambaru.

Ovdashnji

 

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...