Jump to content

MMO Pricajte


Recommended Posts

Malo da aktiviram forum :)

Ko sta trenutno igra?

Ja sam se nesto malo aktivirao u WoWu. Nisam dugo igrao, tako da mi sad zanimljivo da radim nove instance i onaj dragon soul raid.

Kad me to smori, odradim par partija u WoTu. Pokusavam da izgrajndujem exp za T34 i GW Panther, ali na free accountu se nevidjeno vuce.

U medjuvremenu cekam da izadje F2P Aion. Nedostaje mi igra a ne daju mi se pare za ceo mesec. Verovatno cu krenuti da levelujem nesto iz pocetka. Mozda sorca ili rendzera.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam igrao malo:

- City of Heroes kad je postao f2p - skapirao da ipak to više nije to, isuviše je zastareo model za današnje standarde i nema više tu "draž". Ne pričam samo o grafici naravno, ona nije bitna, mada i nije nešto spec :)

- DC Universe - Nekako mi je lošiji i od CoH-a :)

Tako da sad pikam Team Fortress 2 što nije MMO u pravom smislu te reči i DotA 2 što nije MMO u pravom smislu te reči :)

Probao bih neki dobar MMO FPS mada toga nema, videćemo već novi Tribes ili PlanetSide.

Link to comment
Share on other sites

Interesantan članak na cracked.com o kreativnim potezima igrača u MMO.

http://www.cracked.com/blog/the-7-most-elaborate-dick-moves-in-online-gaming-history_p2/?wa_user1=5&wa_user2=Video+Games&wa_user3=blog&wa_user4=popular

Posebno bih izvojio careve iz Acherons Call koji su stopirali update igre tako što su digli kult oko sharda koji je trebalo uništiti. Čuvali su ga od drugih igrača, žrtvovali se njemu (pošto je shard levelovao ubijanjem igrača), sve dok nisu developeri napravili veliki događaj kojim su im sručili pola servera na glavu dok nisu uspeli da ih savladaju :D

Zauzvrat su u novom apdejtu dobili komemorativni spomenik :)

Shard_Vigil_Memorial_Live.jpg

  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Batalio sam RoM official kod švabskih govnara (Frogster /spit) i za 2 nedelje na Nexonovom polupiratskom serveru se izigrao kao zmaj :)

Igrao closed beta event Continent of the ninth seal ali me heavy smorilo to sto je igra vremenski zahtevna da bi bila zabavna tj za sve sem pve grinda treba previse vremena a i hub+instance je nekako mnjah, action mmo pristup definitivno ima svoje draži, ali posle nekog vremena koliko god da je prženje i vatromet na ekranu pokreti "uđu u prste" i onda mozak prestane da gleda šta se radi :)

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Link to comment
Share on other sites

Hello this it Omer from eMeMOuHUTDOTCOM :)

BTW ekstra je to za Asheron's call. To fali igrama danas, da se organizuju events zajedno sa developerima i igracima. Da razbije monotoniju levelovanja i grinda.

Inace gledam nesto da se aktivno radi na prepravljanju grafike u Anarchy Online. Navodno ce imati high-rez teksture i nove animacije i jos svasta.

Link to comment
Share on other sites

Hello this it Omer from eMeMOuHUTDOTCOM :)

BTW ekstra je to za Asheron's call. To fali igrama danas, da se organizuju events zajedno sa developerima i igracima. Da razbije monotoniju levelovanja i grinda.

Uvek se kao negativnog primera setim Age of Conan, kad je bio neki događaj organizovan u glavnom gradu. Masa se skupila i čekala satima da kralj Konan izađe da im se obrati, ili bilo šta drugo da se desi van oubičajeno, ali se ispostavilo da je jedino učešće devova par redova teksta u chatu.

Link to comment
Share on other sites

Mozda se salite ali stvarno, neverovatno zarazna igra. Ono, sednem i kazem sebi "OK, samo posalji ljudima poklone, odgovori na zahteve i pomogni komsijama, nista vise" i sledi "Kad se bre smrklo vec?!". Sva sreca pa nisam veverica da dajem pare na krune :D. Dodatno, uzmem da pomognem drugu onaj Hidden Chronicles, tu mi isto prodje pola sata dok svima isklikcem FastFind i slicno.

Sto neko rece, fali bre osecaj velicine i dostignuca nekako. Nesto sto mozes da napravis i da ostavi pokoljenjima za pamcenje. Jedino EVE sto ima te kradje i prevare pa ce neko da ih se seca, ostalo nista.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Lucky unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...