Jump to content

RuR Fantasy Central Eternal


Lex

Recommended Posts

RuR Fantasy NBA 2015/16


Rezultati 1. kola Playoffa

Otimači 5 - Cerak Orange Wings 6
Vrlo ujednačen meč, koji je rešen viškom igrača kod Vlaje poslednjeg dana, kada je napravljena razlika u ukradenim loptama i A/T.

Bezanija Beerdrinker 1 - Kaznitelji 10
Kelt je od samog početka zbog povreda i broja utakmica bio u podređenom položaju, dok je Vićsa odlično nadomestio Obrvu i došao do (preterano) ubedljive pobede.

---

Blokemoni 7 - DODIRNI MI KOLENA 4
Ulpy je bio manje indisponiran, ali je svakako - kako ovom utakmicom, tako i celom sezonom, više od Alena zaslužio polufinale utešnog doigravanja.

Shetachi 7 - Windtalkers 4
Vrlo ujednačen susret tokom kog su se ekipe smenjivale u vođstvu. Mixe je ipak bio mnogo bolji poslednjeg dana, dovoljno za gustu pobedu.

 

Parovi 2. kola Playoffa

Polufinala:
Ugrinowtzi Peasants - Kaznitelji
Oba tima ulaze u polufinalnu nedelju sa mnoštvom sitnih povreda, presudiće zdravlje i trenutna inspiracija. 50/50 šanse za finale.

StroShow - Cerak Orange Wings
Zuzi ima najzdraviju ekipu od sve četiri u polufinalu i važi za favorita, ipak mnogo toga zavisi od Vlajine centarske linije i Boogiea.

Za 5. mesto:
Otimači - Bezanija Beerdrinker
Otimači su ipak zdraviji i trebalo bi da pobede u ovom meču.

Utešno polufinale:
Kabladzhije - Shetachi
Mendži je favorit u susretu sa Mixetovom konstantno povređenom ekipom.

Žarkovo Tilth - Blokemoni
Ko će od ove dvojice vrsnih fantasy igrača doći do makar malo utehe, videćemo u ovih sedam dana.

Za 11. mesto:
Windtalkers - DODIRNI MI KOLENA
Deki i Alen završavaju sezonu duelom za počasno 11. mesto. Srećno im bilo!

 


RuR Virtual GM 2015/16

vgm22.thumb.jpg.a0fa5ecb808a31c5554a6981

Manje više je sve ostalo isto kao i prošle nedelje. Kako trenutno stvari stoje - Vića, Lex, Kelt će ovim redom uzeti medalje. Ulpy i Vićsa će se lepo boriti za 4. mesto do kraja. Alen možda napadne Vlaju na sedmom. Mixe je imao dve očajne nedelje i verovatno mu ostaje osmo mesto, a Mendži će lako preskočiti Dekija, kom su ostale samo četiri utakmice do limita od 500.

  • Upvote (+1) 1

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

RuR Fantasy NBA 2015/16


Rezultati 2. kola Playoffa

Polufinala:
Ugrinowtzi Peasants 9 - Kaznitelji 2
Peasantsi su krenuli mnogo bolje, Kaznitelji su zapretili na trenutak, ali nisu imali dovoljno igrača u samom finišu.

StroShow 5 - Cerak Orange Wings 6
Mnogo zanimljivije polufinale je pripalo Vlayi koji je dobio dve najgušće kategorije - skokove. Ali, zaista su nijanse odlučivale.

Za 5. mesto:
Otimači 4 - Bezanija Beerdrinker 7
Kelt je u uzbudljivom meču osvojio peto mesto zahvaljujući pravovremenom povratku Vučevića na parket i njegovim poenima.

Utešno polufinale:
Kabladzhije 1 - Shetachi 10
Iznenađujuće visoka pobeda Shetacha.

Žarkovo Tilth 0 - Blokemoni 11
Indisponirani Vića nije uzeo čak ni utešni poen.

Za 11. mesto:
Windtalkers 9 - DODIRNI MI KOLENA 1
Deki je odbranio 11. mesto koje je osvojio i u regularnoj sezoni, a Alenu ostaje dosta da trenira tokom međunarodnih letova, kako sledeće godine ne bi bio dupli poslednji.

 

Parovi finalne nedelje

Finale:
Ugrinowtzi Peasants - Cerak Orange Wings
Da li je Cerak dostigao maksimum malim iznenađenjem u polufinalu ili će stići do treće titule? Mogu li Ugrinowtzi da prekinu niz izgubljenih finala i konačno drugi put podignu trofej? Odlučiće jedna lopta.

Za treće mesto:
StroShow - Kaznitelji
Zuzi je blagi favorit i verovatno će posle dva zlata, osvojiti bronzu, ali nadamo se da se Vićsa neće predati.

Za 7. mesto:
Blokemoni - Shetachi
Ulpy je ipak bliži sedmom mestu od Mixeta, ali ko zna...

Za 9. mesto:
Kabladzhije - Žarkovo Tilth
Nadamo se da će učesnici ovog meča namestiti timove i ispoštovati sveto deveto mesto!

 


RuR Virtual GM 2015/16

vgm23.thumb.jpg.e156326515e859a56cc70c19

Na vrhu je ostalo još da se vidi sa koliko razlike će Vića pobediti. Kelt je obezbedio treće mesto sa prosekom preko 20, što je fin rezultat.
Vićsa ima otvoren put ka 4. mestu do kog mu fali oko 350 poena. Utakmica ima dovoljno, samo da ne fejluje. Ulpy će zaključiti gornji deo tabele.
Alen može (i verovatno će uspeti) da pretekne Vlaju i osvoji šesto mesto, a mogao je da se bori i za peto da se ranije reaktivirao.
Mixe je skoro siguran na osmom mestu, ali u domenu teorije su kako sedmo i šesto, tako i deveto, ali šanse su baš male da se tu nešto promeni.
Mendži je konačno pretekao Dekija koji je ispucao svojih 500 mečeva, a možda će zapretiti i Mixetu, ako ovaj isfejluje i ove nedelje.

  • Upvote (+1) 1

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

Susam sumarum moje sezone:

Sve povrede glavnih igrača koje se obično rasporede tokom sezone meni su se sručile tokom četvrtfinalnog meča. When it rains, it pours [:(!] Generalno sam zadovoljan, sledeće sezone se napada medalja!

VGM prosek preko 20 je do sada nezabeleženi uspeh [8D], da nisam imao određenih grešaka u taktici moguće da bi bilo i bolje. Naučilo se nešto za sledeću godinu, već grizem pete najboljima ovde, uskoro će krv da im se sliva niz vrat [}:)]

Link to comment
Share on other sites

Ulazimo u poslednja tri dana sezone.
Finale i meč za treće mesto su vrlo gusti i još uvek je nemoguće predvideti ko će uzeti koju medalju.
Ugrinowtzi imaju 8:3, a StroShow 7:4, pa su blagi favoriti, ali kategorije su većinom jako blizu.
Shetachi su jako blizu osvajanja sedme pozicije, pošto vode 10:1, a imaju i dobru prednost u većini kategorija.
Mendži vodi sa 7:4, ali Vića još nije odustao od devetog mesta.

 

U VGM-u su stvari slične kao prošle nedelje:
vgm24.thumb.jpg.3edbb07c99e645762fdd981e

Peasantsima su potrebna 43 poena u tri utakmice da postave novi lični rekord. Bio bi to i novi rekord svih vremena, da Vića nije došao dao proseka od skoro 22,5.
Za to mu je potrebno 157 poena u pet utakmica, što je teško, ali realno dostignuće. Najveća prepreka će mu tu verovatno biti odmaranje igrača.
Kaznitelji su izbili na 4. mesto i tu će 99% ostati, pošto u osam utakmica treba da postignu poen više nego Blokemoni u jednoj.
Alen je na dohvat ruke od šestog mesta, ali ako nastavi da propušta šanse (kao što je bio Hayward jutros), Vlaja može da ostane na toj poziciji.
Mendžiju treba 201 poen u poslendjih pet utakmica da bude osmi, što je vrlo vrlo vrlo teško.

 

Takođe, posle godinu dana pauze, vratili smo Slapshot (fantasy hokej) trofej u ruke RUR-ovaca. Nakon Servisera iz Žarkova, koji su osvojili sezonu 2013/14, sada su to učinili i Peasantsi iz Ugrinowatza (drugi put u trofejnoj istoriji sportskog društva, tačno 10 sezona nakon prve Slapshot titule).

  • Upvote (+1) 2

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

a dobro, bitno da nisam poslednji :c
kako sam odradio draft, ovo je super! mislim da su mi ostala samo 2 igraca sa pocetka drafta (mrzi me da proverim) sto dovoljno govori o ucinku istog..

nadam se boljoj sledecoj sezoni, posto od ove tesko da moze gore :)

e da, svaka cast vitji na nestvarnom proseku!

Link to comment
Share on other sites

Millsap za 10 i Brook za 1 $ na draftu + Rondo sa FA liste + trejd za Hardena su među pet najboljih poteza u VGM-u ove sezone, pa i šire. :)
U top pet su i Keltov KAT za 4 $ i Alenov Westbrook za "samo" 47.

Tebe je sjebalo što je Harden igrao slabo na početku, pa si ga dao malo prejeftino i što gomilu šodera koji si draftovao nisi menjao sa FA liste kad je trebalo. Posle su te dovršile povrede - Marc, Danilo, pa čak i Favors kog si uzeo u trejdu sa Ćavijem.

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Link to comment
Share on other sites

T-2

 

RuR Fantasy

U finalu Peasantsi imaju 7:4, ali Wingsi nisu bez šanse, pošto bi mogli da imaju više igrača koji završavaju bitan posao poslednjeg dana.
StroShow ima istu prednost protiv Kaznitelja u meču za treće mesto, ali Kaznitelji imaju više igrača večeras i zadržavaju nadu u preokret.
Shetachi jure 11:0 protiv neaktivnih Blokemona i 99% će biti sedmi.
Kabladzhije i Žarkovo nezainteresovano otaljavaju meč za deveto mesto. Mendži vodi 8:3.

 

RuR Virtual GM

Millsap prodao Viću, pa je Zemljoradnicima potrebno 87 poena u dve utakmice do 22,5. No, i prosek od oko 22,4 je u dosadašnjim VGM okvirima rekord ekvivalentan onom koji su Bullsi postavili 95/96.
Peasantsi su postavili novi lični rekord.
Kaznitelji su 99,9% osvojili četvrto mesto.
Ostalo je još da se vidi ko će biti šesti - COW ili KOKA. Vlaja ima 11 poena prednosti i maksimalno 2 tekme na SF, Alen može da odigra i 10 utakmica, ali se obojica toliko trude da ne budu šesti, da ne bih ništa prognozirao.

  • Upvote (+1) 1

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

T-1

 

RuR Fantasy

U finalu je trenutno 9:2. Rešeno je otprilike pet kategorija u 4:1 raspodeli. Pritom Wingsima neće igrati jedini centar kog imaju, tako da bih procenio šanse Ugrinowatza na nekih 95%. Preostalih 5% je šansa da bar pola igrača Ugrinowatza prespava ovu sredu, a da sva sedmorica u Ceraku odigraju odlično.

StroShow ima 7:4 protiv Kaznitelja, a samo jedna kategorija (dreb) u realnim uslovima može da se preokrene. Naravno, poslednja sreda često donosi ekstremne uslove, ali Zuzi je veliki favorit da posle dve titule ostane na podijumu, samo dva stepenika niže.

Za Shetache se može reći da su osvojili sedmo mesto.

Mendži je favorit protiv Viće pred poslednje veče meča za deveto mesto.

 

RuR Virtual GM

Vićsa četvrti, Alen šesti. Četiri ekipe dostigle max od 500 utakmica, još 3 mogu to da urade večeras. Jedino globalno zanimljivo je videti šta će Harden i Millsap uraditi, odnosno koji će biti Vićin finalni rekordni rezultat.

  • Upvote (+1) 1

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

Realno, rešeno je finale, čestitam pobedniku, zasluženo je osvojio. Ja sam zadovoljan u globalu, pošto sam u jednom trenutku bio na granici da ne uđem u playoffs.

Vgm ostaje nerešiva enigma za Ceračke pulene, ali ne prestajemo da se trudimo, biće bolje next year.

Sportski pozdrav svima :)

Sent from my A0001 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

RuR Fantasy NBA 2015/16


Rezultati finalne runde

Ugrinowtzi Peasants 8 - Cerak Orange Wings 2
Ugrinowtzi su krenuli silovito, Cerak se držao do poslednja dva dana. Na kraju sa četiri odigrane utakmice manje nije mogao više od ovoga. Da je imao više sreće sa zdravljem igrača, bilo bi gusto.

StroShow 8 - Kaznitelji 3
Revijalna utakmica za treće mesto završena je Zuzijevom pobedom.

---

Shetachi 10 - Blokemoni 1
Mixe drugu godinu za redom sedmi, hoće li mu ovo dati zamah za PO sledeće sezone?

Kabladzhije 8 - Žarkovo Tilth 3
Mendži odnosi najutešniju pobedu poslednje nedelje protiv ljutog rivala.


Konačna tabela

1. Ugrinowtzi Peasants (1)
2. Cerak Orange Wings (6)
3. StroShow (2)
4. Kaznitelji (5)
5. Bezanija Beerdrinker (4)
6. Otimači (3)
---
7. Shetachi (10)
8. Blokemoni (9)
9. Kabladzhije (7)
10. Žarkovo Tilth (8)
11. Windtalkers (11)
12. DODIRNI MI KOLENA (12)

 

RuR Virtual GM 2015/16

vgmfinal.thumb.jpg.c4d41886d42480d4e82b0

Titula i rekordni rezultat za Žarkovo. Ugrinowtzi i Bežanija lagano preko 20.
Ostatak lige tu i tamo, osim Dekija koji je ponovo bio baš loš, mada nešto bolji nego prošle godine.
Čak 7 igrača je odigralo svih 500 utakmica, nadam se da će sledeće sezone to uspeti svih 10.

Naravno, sve ovo su nezvanični rezultati, moguće je da se posle provere statistika, promeni poneki poen, ali ništa bitno. :)

 

Hall of Fame

Fantasy šampioni:
2 x Vlaja, Zuzi, Lex
1 x Dule_Smor, Boriša, Tonyk, Meninblack, Andy&Kory, Mixe

VGM šampioni:
3 x Vića
1 x Vlaja, Mendži, Lex

 

Čestitke svima! Vidimo se posle kraće pauze. ;)

  • Upvote (+1) 1

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Evo napravio sam ja dve lige.

https://fantasy.premierleague.com/

 

RuR & Friends Classic:

1531751-375640

 

Rur & Friends H2H, ograničeno na 20 igrača, kod dobijaju samo ozbiljni (ozbiljni u smislu da će nameštati tim cele sezone), cimanje stop!

Edited by alfa

Um caruje, Dundo Maroje!

 

click me

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...