Jump to content

Delirium Zone spring tournament 2009 [non-steam]


Recommended Posts

Intro: http://n1tr0.bloggernauts.net/DZ-INTRO.avi

Resolution: 960x600

FPS: 50

Size: 100 MB

Turnir se igra 2 vikenda, 6. i 7. maja - po grupama (subota, nedelja) i 13. i 14. juna knock out.

Prijave:

Krajnji rok: 25.05.2009.

Cena: 500 din (6 evra za klanova izvan Srbije)

U najskorijem roku bice odabrana 32 tima - prednost imaju jaci timovi i timovi ciji igraci cesto igraju na DZ Public serveru. Ti timovi imaju vremena do 01.06.2009. da uplate pare na racun i da time potvrde svoje ucesce na turniru. Timovi koji ne potvrde ucesce uplatom bice izbaceni sa turnira i njihovo mesto ustupa se nekom drugom timu koji potom ima rok od 24 casa da uplati ucesce.

Prijavljivanje vaseg klana mozete izvrsiti OVDE

Ukoliko ste usli u 32 tima:

Kontaktirajte me preko PM ili grubicv<AT>gmail.com posle uplate, posaljite detalje(ime, prezime, adresa, tim) i po mogucstvu sliku overene uplatnice.

Nagrade:

1. mesto: 62.50 % od ucesca (ocekivano 10.000 din)

2. mesto: 25% od ucesca (ocekivano 4.000 din)

3. mesto: 12.5% od ucesca (ocekivano 2.000 din)

Pravila:

  • Nema kasnjenja, sve ekipe su duzne da se pojave 10 minuta pred pocetak meca. Ekipa koja se u predvidjenom terminu ne pojavi na serveru gubi 16 - 0 !!!
  • Ako u toku mecha nekom igracu pukne net, zablokira racunar...stavlja se pauza, a igrac ili zamena imaju 5 min rok da udju na server i dalje se nastavlja normalno. Ako igrac ne ulazi na server, admin koji kontrolise mech skida pauzu i ekipa nastavlja mec sa 4 (ili manje) igraca.
  • Ako u toku mecha zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) vec zavrsite mech a posle cete moci da odgledate demo i ako budete sigurni da je bilo neke nepravilnosti da se zalite na forumu. Takodje mozete adminu da prosledite primedbu (say_team: @text). Vredjanje i slicni ispadina SAY: nece se tolerisati.
  • Zabranjeno je koristiti say za prebacivanja ili provokacije, samo Team Leader sme koristiti Say, za svu komunikaciju sa saigracima koristite say_team ili Team Speak. Nepostovanje dovodi do opomena, svaka ekipa moze dobiti 3 opomene tokom mecha, nakon 4-te admin sme prekinuti mech i ekipa gubi 0-16.
  • Obavezna je igra na 32 bita. Ukoliko ekipa koja je pobedila nema neki SS ili se pokaze da su igrali na 16 bita, a protivnicka ekipa se zali, onda se taj mech ponavlja.
    Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mech DW !
  • Kada dodje vreme vaseg mecha, pre nego sto udjete na server stavite odmah svoj tag+nick da bi mech sto pre krenuo. SVAKO KO NEMA TAG BICE KIKOVAN !
  • Dozvoljeno je da igraju samo prijavljeni igraci.
  • Nema odlaganja meceva tokom grupnog sistema takmicenja.
  • Silent Run je dozvoljen.
  • SIG SG 550 (rafalni snajper) je dozvoljen.
  • Tactial Shield je zabranjen (restricted)
  • Dozvoljeni broj bombi po jednoj rundi je 2 flasha, 1 hegren i 1 smoke, u slucaju zloupotrebe sledi opomena pa 16:0 za protivnicku ekipu. AKo se zloupotreba uoci tek posle mecha- mech se ponavlja, i sledeci prekrsaj znaci 16:0 za protivnicku ekipu.
  • Zabranjeno je koriscenje boosta za "probijanje textura" (npr. boost na nuke da bi se saigrac izbacio na krov one limene konstruckcije, inferno terasa na velikom sajtu ... itd) U slucaju povrede ovog pravila sledi opomena pa 16:0 za protivnicku ekipu. AKo se povreda pravila uoci tek posle mecha- mech se ponavlja, i sledeci prekrsaj znaci 16:0 za protivnicku ekipu
  • Zabranjeno je koriscenje flash bug-ova. Ukoliko se utvrdi da je igrac pobednickog tima iskoristio flash bug namerno, mec ce se ponoviti. Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mec DW !
  • Zabranjeno je koristiti bilo kakav cheat - igrac koji bude uhvacen sa cheatom obezbedice svom timu preliminarni zavrsetak takmicenja(citaj: tim ce biti diskvalifikovan) i svi naredni mecevi tima(ako postoje) ce biti oznaceni kao pobeda od 16-0 za protivnika
  • Silent C4 je zabranjen. Ukoliko se utvrdi da je igrac pobednickog tima iskoristio ovaj bug namerno, mec ce se ponoviti. Sledeci isti prekrsaj ekipa gubi mec DW !

dodatne informacije na http://forum.delirium-zone.info

forum turnira: http://forum.delirium-zone.info/viewforum.php?f=60

Edited by aBySs
Link to comment
Share on other sites

Evo posto sam organizator, napokon da se javim ovde(pre su admin-ovi ovde odobravali account pa sam svaki put cekao par nedelja da mi ga ne odobre...).

Ako imate pitanja, pitajte, ako imate primedbi recite...

E sada posto cujem pare, steam ovo ono - vec dugo vremena igram cs i adminujem(da se tako izrazim) verovatno vise nego i neki glorijanci i slicni.

1. Ako mislite da je 500 din puno para po klanu, onda nemam stvarno odgovor.

2. Ako mislite da je manje cheat-ova na steam-u nego na non-steamu, opet se varate - onaj ko pametno koristi cheat nece ga uhvatiti ni na steam ni na non-steam, a kao sto znamo steam ne detektuje sve cheat-ova, a oni koji ih upadljivo koriste ce svejedno biti primeceni - dakle, da sumiram - jedina razlika izmedju steam-a i non-steam-a je u ovom novom update-u i tice se zvukova.

3. Ako mislite da spam-ujete, pls nemojte, imali smo najbolju nameru sa organizovanjem ovoga, i ako ne znate da cenite takve pokusaje, zamolio bih vas da zaobidjete temu - siguran sam da postoje mnoge teme predvidjene za spam pa tamo udri Brus Li.

btw. Video je online i na: http://www.vimeo.com/4781152

edit: samo da dodam, ako je problem poverenje sto se tice para, mozete se raspitati kod onih koji nas znaju, a ako nam ne verujete, resenje je jednostavno - pa ne prijavljujte se onda... ;)

Edited by n1tr0
Link to comment
Share on other sites

Iskreno jeste, ali trebalo je sto pre da se pocne sa prijavama, a ideju da napravimo intro smo dobili kasno - ako se uzme u obzir da rendering ta 2:30 minuta je trajao nekih sat vremena i da je onda kompresija trajala jos oko 35 minuta, kao i da je bilo par pravopisnih i gresaka sa edit-ovanjem(vise puta renderovano bez potrebe), onda i nije toliko katastrofa...

Taj movie dodje kao neki podsetnik da ce posle turnira da bude napravljen frag movie od demo-a sa turnira... [:D]

Link to comment
Share on other sites

Samo napred...svidja mi se ceo koncept...

Samo datum, kao sto vec rekoh...nije ok, al bice pomeranja... WCG,manje od 10 dana za uplatu 32 ekipe, non steam...dovoljno razloga za pomeranje...ne mislim nista lose, vec je to nasa realnost.

Liga bez uplate, koja se prekida posle prvog kola ili se nikad i ne odigra ima za 2 dana 169 prijavljenih ekipa...a, Liga koja se placa , ima nagrade i odrzava se do kraja...jedva nakrpi ekipe, pritom treba znatno vise vremena :)

Edited by DrLudi
Link to comment
Share on other sites

Non Steam ONLINE turnir za pare... haha

Moracu napraviti neki fantomski klan da vas iscitujem da prestanete praviti ta sranja [shock2]

Samo jednu stvar cu ti reci - ako mozes da organizujes nesto bolje idi i organizuj, u suprotnom ne flame-uj temu nepotrebnim spamom nego idi radi nesto korisno - okopavaj kukuruz npr... -.-

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...