Jump to content

~JungleBoY~

The X
  • Posts

    2,966
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

~JungleBoY~ last won the day on September 23 2012

~JungleBoY~ had the most liked content!

Reputation

99 Snašao se

1 Follower

About ~JungleBoY~

Retained

  • Member Title
    intervebz vorior

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

12,465 profile views
  1. AOE je car, je l' me hvalis il' me kudis :D cyka blyat
  2. edeste, posto mi je pun kurac rusa i eskiviram da spremam ispit, uzeo sam da napravim hud za bracu ruse. eve ga: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=256604398 obratite paznju na mini-novelu koja predstavlja dirljivu metaforicno-alegorijsku predstavu klasicnog scenarija u igri, od ruke Dotojevskog licno. pa eto, da podelim s vama.
  3. Cek, pored RTRK-a koji ima ~300 zaposlenih, ti ne znas nikoga ko radi C/C++? :D
  4. sonic allstars racing transformed je najbolji mario cart klon ikada, a i on je na 75% popusta na amazonu. Odlično bačene pare.
  5. Prodajem ovog misonju Star je 4 meseca, kao nov itd. Bacio sam kutiju dakako, ali i dalje imam račun, i dalje je naravno u garanciji (2 godine). Platio sam ga 20 evraa, tako da mislim da je ok da ga prodam za 10. Jedini razlog prodaje je što sam uzeo drugi miš koji mi malo više prija (that's what she said). Ponude ovde na PM ili SMS-om na 063 337 608. Ako je neko zainteresovan, imajte samo u vidu oblik miša (claw grip) i da li Vam isti odgovara (what she said). Poe.
  6. Dota 2 Blog update on new report system http://blog.dota2.com/2013/05/communication-reports/ ukratko, zatim, i recenica dana
  7. hm, kad si sad pomenuo, vidi stvarno, sve do inventara mu je zapravo default hud, da. my bad, sorry :D al secam se ovih bagova i pre, izgleda da to i dalje postoji, no restart resava posao.
  8. nije, nego mu je non-widescreen rezolucija
  9. meni je bas njesra, al onog clockwerka huda sanjam
  10. ja mislim da je fer i da im das podatke sa kartice da bi oni ponovo pazarili igru na tvoj acc i videli da li se problem ponavlja. korak po korak, resice se to!
  11. dobrivoje objasnio, meni je poslednja njegova najbolja (da l' je merilin ili odri, meni je svejedno, imo) moj skromni doprinos kasno sam skontao da je ssi i kmij obavezno i ove dve cu u spojer jer su preglupe
  12. s jedne strane, fakat je da sistem nije idealan, jer ako je drugi tim premade, moze da reportuje koga oce i ne gine mu ban. To ie definitivno sranje i bilo bi super kada bi neki sofisticiraniji algoritam stupio na snagu kasnije. s druge strane, za vecinu vas koja dolazi ovde i sere po rusima/bilo kome, mogu samo da zamislim sta tek piskarate dok traje gejm, tako da mi je drago sto i ovaj sistem postoji i treba vas sve mjutovati :D
  13. kapiram da mu je treca vise nego dovoljna uz fejz buts :D
×
×
  • Create New...