Jump to content

System Of A Down Girl

The X
  • Posts

    648
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About System Of A Down Girl

  • Birthday 08/13/1988

Retained

  • Member Title
    ng

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

2,968 profile views
  1. E ja izgubih tvoj br moba... :|

    Mogla bi da se javish ponekad.. (:

    Poz!

  2. I'm not missing you I'm not going through the motions Waiting and hoping you call me I'm not missing you You might have had me open But I must be going because I got life to do I know I'm usually hanging on I used to hate to see you gone But this time it's different I don't even feel the distance I'm not missing I'm not missing you
  3. Ponasham se kao da sam drogirana/ pijana... Ne
  4. Zato shto mi je stavio na pozivnicu +2, kao "za sluchaj da ne mozhesh da odluchish kog dechka tjesh povesti"...pa moram da ispitam ko mu i dlje daje informacije o meni, ZA KOJE NI JA NE ZNAM, jer dok smo bili zajedno imao je naviku da platja ljudima da me prate kad izadjem sa drugaricama, slikaju i sl... a shta mi se deslio pre pola sata... Situacija: Sedim u gatjama i majici u dnevnoj sobi, slusham muziku i radim neku statistiku dok mi mama sushi kosu. Pogledam kroz prozor i vidim nekog tipa u dvorishtu kako drzhi neko cvetje. Kazhem mami :"ha ha ovo je za mene" naravno NISAM to stvarno mislila vetj sam se shalila...Mama:"Nisi jedina devojka u dvorishtu". Posle dva minuta, kuca tip i pita je l' to stan Sheat. Mama kazhe jeste. Onda lik kazhe da mu treba Andjela. Mama kazhe bolesna je. On kazhe da je dobio naredjenje da preda cvetje, da ga mojoj mami i ode... Sad, tu je bila porukica, neka pesmica... Naravno nije se potpisao... "Ide bubamara nema gde da spava nashla krevetitj gili, gili, gitj Nasmeshi se :)))" E sad, zanima me da li je neko vetj chuo tu pesmicu... Jer ako nije, to znachi da je tip sam napisao pa onda ima manje osoba koje su mogle da poshalju jer ima dva tipa koja su mi u poslednje vreme pisala pesme... Hvala unapred.... Znam da je glupo...ali jbg....:)
  5. konachno ozdravila:) Vecheras idem na rodjendan kod bivsheg...bitje veselo:) "...like tomorrow never comes..."
  6. Nedelju dana ne idem u shkolu, a morala sam josh i da se razbolim... Nice weekend, sve u svemu... ZNAM TAJNU ANGELINE JOLIE!
  7. Chokolada, iako ima tripozan efekat na mene....But I still love it!:)
  8. Da li mozhda znash neku Vanju, sad se preselila u NS, preziva se neshto na B...Ishla je u tu gimnaziju.... @topic Juche ostala u 6, otishla u shkolu...Bila tu do 12. Otishla od druga da ga vodim kod mog novog gay frizera...To zavrshilo u 4... Gledala tv do 8 pa otishla na posao gde sam umirala do 5am.....A danas krajnje haotichan dan...Neko tje umreti:)
×
×
  • Create New...