Jump to content

Gia @ vozd

The X
  • Posts

    620
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

5 Followers

About Gia @ vozd

  • Birthday 08/01/1984

Retained

  • Member Title
    blejatore

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Srbija bre!

Recent Profile Visitors

4,446 profile views
  1. kotl = kuvar ench = kurvica dk = sin dragan balanar = nocnik nevermore = digitron nyx = vendeta natur = sumar dp = vestica secret shop = kinezi bilo je toga jos dosta al ko ce se svega setiti davno je bilo :)
  2. cileanci me bojkotuju :/ ae novosadjani menjamo duplikate :P
  3. !bump: nasao sam lika u kosovskoj u ns, lik popravlja sve zivo ako nekome bude zatrebao broj nek trazi u pm :)
  4. sutni broj u inbox pa cu da ih pozovem :) @milanche fala na sugestijama :) zao mi ih :) mnogo su zurki prevalile :) a i mrzi me sad da se mucim i da trazim neke nove :) iskopacu vec nesto
  5. Drugra moze mali help :) potreban mi je servis za logitech zvucnike u novom sadu .... prvo je poceo da se gubi signal a sad su mi dva zvucnika prestala da rade, nije problem sa kompom testirano na vise kompova, pa me sad interesuje da li neko nekog zna ko nekog zna da zna za neki servis u novom sadu? :) u pitanju su 5.1 zvucnici, model x-530, stari su nekih 5-6 godina pa me interesuje da li ima svrhe njih spasavati ili uzimati neke nove :) unapred zahvalan :)
  6. ja licno kuci imam 4mbps eunetov (od danas 5) i na torentu skida 400-430 kbps e sad posto radim prodaju za jednog provajdera nama je receno da kad naidjemo na korisnika koji ima isdn prikljucak ne mozemo da nudimo vise od 6mbps jer navodno ne moze da se pusti vise (il nece da puste vise)
  7. koliko sam ja upoznat na isdn ne mogu da puste vise od 6mbps, bar je nama tako receno da ne nudimo vise od toga ...
  8. ne znam de si video da ce 5mb da bude 1300 din :) uz ugovor na 24 meseca 5mb placaces 1899 din :)
  9. evo 'vako :) otvorio sam komp vent na napajanju ne funkcionise, vent na grafickoj ne funkcionise... napajanje sam nasao to cu da promenim al sta da radim sa grafickom ? u pitanju je geForce 7300 le matora ko biblija :)
  10. Gia @ vozd

    pomoc :)

    u pitanju je dosta starija konfiguracija koju devojka korsiti iskljucivo za internet gledanje filmova i koriscenje office-a. e sad kad upali igrici (Knights of Honour koja je isto poprilicno stara) komp radi nekih 5 min i sam se gasi, posle toga ruku ne mozes staviti iznad napajanja jer mozes peci jaja na njemu :) neko neku ideju ? :)
  11. kao sto naziv kaze prodajem glanc nov Sony Ericsson XPERIA X8, uzet u telenoru (tacnije dobijen uz paket) i nije skidan sa mreze, a razlog prodaje je to sto mi je visak telefon. ima garanciju 2 godine, uz njega ide sve sto sam dobio punjac uputsvto slusalice kutija sd 2gb. cena 115 evra. kontakt moze pm ovde ili sms na 063 803 14 93 ( bolje sms jer se retko javljam na telefon pa cu vas ja kontaktirati :) ) ili na fejsu http://www.facebook.com/stateboli mogu da posaljem kurirskim sluzbama ili da sami preuzmete u novom sadu. sve o telefonu mozete procitati ovde: http://www.mobihobi.com/mobiles/2806/sony-ericsson-xperia-x8
  12. fala fala iskopah na kraju i sam :) al u svakom slucaju fala :)
  13. ali zato recimo din i klatenburg sude :/
×
×
  • Create New...