Jump to content

Orange

The X
  • Posts

    739
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Orange last won the day on April 12 2020

Orange had the most liked content!

Reputation

41 Neutral

About Orange

Profile

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

2,883 profile views
  1. Uplatih premium YT, sirotinjo skloni se!
  2. Zdravo drugari, Kao sto naslov kaze, interesuje me trajno iseljenje na NZ. Znam da bar dvojica sa foruma zive ili su ziveli tamo, pa me zanimaju iskustva. Odmah da presecem pesimisticke stavove, u Srbiji nisam rodjen nego u inostranstvu, u Srbiji imam uspesnu firmu unazad 25 fodina i zaradjujem 350.000RSD mesecno, ali to ovde nije merilo uspeha nego samo kazna. Ne idem tamo da radim za drugoga, nego bih otvorio privatni posao. Imam i biznis plan. Ono sto me interesuje su Vasa iskustva.. pa navalite. Interesuje me iskljucivo miran kraj na severnom ostrvu, gde bih mogao da da se situiram, i da radi jedan magacin... Budzet 300.000 EUR Utopija ili sansa?
  3. evo umirem, ozivljavam, pa opet umirem
  4. proto hvala ti sto si mi otvorio oci! Sta bih ja bez vas sa FPN-a, NZ here i come..
  5. Orange

    Skoda Kodiaq

    Yeti. Osim blamaze sa 1.2TSI u pocetku (podloska turba lose prjektovana fabricki), Yeti im je mozda i najbolji model ikada. Videcemo gde ce doci sa Kodiaqom.
  6. Bude neugodno leti jer se bukvalno vakumiras za podlogu, ali sad neke zdravstvene probleme da imas zbog toga, prvi put cujem. U zivotu ne bih kupio koznu garnituru, vise volim platno ili sl.
  7. Gledam pre neki dan dokumentarac o id software i najnovijem doomu, i svi u kancelarijama koriste dxracer stolice.. sada vidim da ih im i na KP, idu od 350-500e
  8. Ne postoji dovoljno dobra stolica za ljude koji puno sede!
×
×
  • Create New...