Lucky

Admin
 • Content count

  47,583
 • Joined

 • Last visited

About Lucky

 • Rank
  Glavni baja administrator

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.klanrur.rs

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Omiljene igre:
  Deus Ex
 • Lokacija:
  Srbija BRE

Recent Profile Visitors

46,371 profile views
 1. snimci sa rhha jos nisu digitalizovani tako da nije to!
 2. mislim da je CL zatvorio radnju u stadionu. Cisto da se neko ne zaleti.
 3. Haha, mnogo je glupo ovo rešio Invision, neviđeno. Ali ukratko, tu saradnici PLAY-a dogovaraju ko će šta da piše, nije ništa zanimljivo :)
 4. dobro je proš'o samo sa odlaskom iz zemlje, mogli su da ga ubiju i da nestane :)
 5. Kakav dan Dote na StarLadder i-League StarSeries sezone 3! Pored OG i Team Liquid koji su već osigurali svoje mesto u polufinalu na osnovu dobrih igara, danas smo očekivali još dva tima koji će igrati protiv njih u borbi za prvo mesto! Šansu su imale sve tri ekipe i iz grupe A i iz grupe B, a nekima je verovatno izgledalo da su pobednici unapred odlučeni – nije za zameriti nekome ako je favoritizovao Wings i DC ili Team Secret i iG.V protiv TNC i VG.J. I upravo tu je nastalo iznenađenje, jer su upravo ove dve ekipe dobrim igrama prošle dalje. TNC već dugo popravlja svoju formu, a VG.J ima jednu od najjačih postava u Kini trenutno, staru gardu FY, Fenrir, ROTK pojačanu Freezeom i Aggresifom, i iako VG.J deluje kao da ima problema da lako i rano pobedi partije(najduža prosečna dužina meča na turniru), oni sa toliko iskustva ipak znaju kako da dođu do pobede. VG.J je savladao DC 2:0 a onda i Wings sa 2:0 i ubedljivo zaslužio mesto u polufinalu, dok je TNC savladao iG 2:0 a zatim i Team Secret sa 2:1. Polufinalne mečeve OG-VG.J i Liquid-TNC možete pogledati noćas posle 2 časa na Twitch kanalu StarLadderTV. Pročitajte više na sajtu
 6. ahahaha, sheki vreba iz prikrajka!
 7. Ja kad sam bio letos nije bilo ni blizu. da ne pričam da nekako sama tvrđava kao takva je ok, ide put kroz nju ajd' šta sad, ali ko hoće da stane i pogleda nema gde da stane, nema nikakvog sadržaja pored ... možda to sređuju ili će srediti, ali tako je sad tj. tad bilo.
 8. Videh ovo pre nekog vremena, ja sam bio ubeđen da je Ana ona iz na primer Expansea tj. ova - http://www.imdb.com/name/nm0013037/?ref_=tt_cl_t7 Shohreh Aghdashloo
 9. šta je sad ovo, ko je ukrao viktoru "uzmi 50% na pretplatu i kupi nexus, ko uzme telefon na ugovor je debil" nalog? ništa ne kapiram!
 10. Posle jučerašnje dominacije OG na završnici sezone tri StarSeries u organizaciji StarladderTV, danas smo videli dominaciju Team Liquid koju je uspeo da uznemiri samo VG.J u prvoj partiji koja je trajala maratonskih 78 minuta. Liquid je pobedio sa 2:1, dok je Wings savladao DC sa 2:0 i fantastično podlom taktikom i sinergijom između Brewmaster Earth Pande i Invokerovog Alacrity. U direktnom susretu između Wings i Team Liquid, Liquid je na osnovu bolje egzekucije pobedio dva meča i osigurao sebi mesto u polufinalu turnira. Turnir je u livestreamu izazvao blago negodovanje publike zbog malo pospanog kineskog observera :) Pročitajte više na sajtu
 11. Pa da ali 'de su kad je minus? Mora na posao da se ide kako god okreneš ... jedino ako ne idu više prevozom a kad je lepše vreme odvaže se da idu peške npr.
 12. Nemam pojma dal' je zato što ranije sviće ili nešto drugo, ali jutros u pola sedam na ulici kao da je pola deset ... svi negde jure, žure, kola milion ... ne znam šta se magično dogodi kad popusti minus. Ono kad je minus, em je mrak, em nema nigde nikoga.