Get Adobe Flash player

Elvis J. Kurtovic

The X
 • Content count

  1,542
 • Joined

 • Last visited

About Elvis J. Kurtovic

 • Rank
  Nisam otkrio gde se menja titula!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Land of New primitives

Recent Profile Visitors

6,432 profile views
 1. Ретко иритантан лик, уопште не могу да разумем људе који се ложе на њега, Ронду и сличне, форе за глупе америчке ложане, праве WWE од овог витешког спорта. :(
 2. Истина је негде на средини, али чим је кучка искључила оригинални звук и налепила музику преко њега, то ми је довољно да верујем момку.
 3. Како је Партизан ћутао и радио, од почетка сезоне најављујете купљену титулу и на крају је и узмете, до сад се бар све радило у тајности, ово је први пут овако отворено.
 4. Каква сад бауштела, па ти си ваљда ИТ "стручњак"? :)
 5. Лајавац, и он и они којима се свиђа што се ММА претвара у WWE.
 6. А Вучић?
 7. 7500 кубика, ситница. :)
 8. Вајдман говно, свакако би га демолирао Гегард до краја. Нисам могао да верујем шта Рамбл ради, иде да две са најјачим рвачем у УФЦ-у уместо да проба да га урнише бомбама, баш сам се изнервирао.
 9. Стварно, јадан трол.
 10. Мора сендвич да се заради, тачно пише по упутствима, свака част.
 11. И ја сам се смирио, баш сам жељно ишчекивао тај меч. :( Вудли и Томпсон, много лошија борба него прва, превише респекта са обе стране. Хант уопште није био свој, Рим крене на њега, он као спушта главу...
 12. Жао ми је Хапе, генерално ми је ок лик, али има рибу дебила, има тренера дебила, и не може боље, а није толико лош борац.
 13. Мрзи ме да стављам спојлер, ионако нико не прати ове мање турнире. :) Масвидал извалио Серонија да сваку комбинацију завршава ударцем ногом, тачно га је чекао и тад нападао. Шевченко изузетно интелигентна, одушевила ме. Мислим да ће Нгану да добије неко јаче име у следећој борби, намерно се прави хајп око њега ради бољег продавања борби и веће зараде.