Get Adobe Flash player

millancche

The X
 • Content count

  2,553
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About millancche

 • Rank
  El Mohito II Ostrašćeni
 • Birthday 02/09/1985

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Warcraft III: The Frozen Throne
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

8,933 profile views
 1. Čudesna žena nije preloš film. Ovu Gal Gadot posmatram kao female Švarcenegera - Ne zna da glumi i priča, ali je fit, i nekako je uloga i priča prilagođena njoj, kao nekad Konani i Terminatori Švarciju. Film bi bio ful da se malo više razradio fajt posle rovova i sami rovovi, i tu ukapirala da Ares ne postoji, i da su ljudi neki dobri neki ne, KRAJ. Al dobro, mora i ono da bude, I guess, jebeni Holivud
 2. http://www.kurir.rs/vesti/politika/2864793/foto-medijski-linc-zbog-protesta-protiv-vucica-mladica-proglasili-pijanicom-zbog-fotke-iz-predstave
 3. Šta koštalo 20-30-100, ona ili spot?
 4. greedisgood greedisgood greedisgood greedisgood greedisgood ajde bre mamu ti jebem
 5. Moglo je i bez trećeg i četvrttog kvadrata :-)
 6. Pretpostavljam da su samo izduvali ogromnu količlnu dugo nagomilavane prašine, i sad je ružno prozujao. Čest slučaj sa jeftinijim ventilatorima u napajanjima. Rešava se rastavljanjem ventilatora,, čiščenjem iznutra, i podmazivanjem. Mada CPU kuleri su kvalitetniji, imaju kuglične ležajeve, ređe se kod njih to zalomi, ali izgleda da tebi jeste. Za svaki slučaj overi i podešavanja u BIOS-u, da nisu resetovali defaults, pa time isključili opcije za kontrolu obrtaja, i sad ti se uvek vrti na maksimumu.
 7. Pre par meseci došao lik da kupi neki stariji 775 Quad core procesor, pa da ga isprobamo, frajer kaže kako "4-5 godina radi sa kompovima", i krenuo da gura u rupe jednu po jednu i da onda zavrće udesno. :-D Naravno, kuknjava kako gore montaže za kuler nema :-) Tako da iako je možda istina ovo što kažu da nemaš pojma, ipak imaš talenta :-)
 8. I have a problem with i7 4770 too... I don't own one! Normlano je što menja brzinu rotacije kad varira temepratura toliko. Serially, nemoj da padneš na "ne znam da montiram Intel kuler" meme, mnogi se sjebu tako što otključaju žabice, pa ona guraju i zavrću. To ne valja, i tako se lako sjebe. Možda si i izvalio, a ako nisi, žabice prvo zarotiraš u zaključani položaj, onaj u kom su bile pre skidanja kulera, pa ih učačkaš pažljivo u sve četiri rupe lagano, pazeći da ne "kliknu" (ne guraj plastikom dole, već pritsikaj metalne nožice kulera nadole, ili drži ceo kuler rukom i uguraj u rupe jednu po jednu). Kad su sve četiri u rupama, onda dijagonalno samo gurneš nadole palcem svaku i kad "cvakne", to je to :-)
 9. Prodato sa lošijim hardom, može lock. Ostao Hitachi 500GB za laptop, sa 0 radnih dana. Relativno sam ga papreno platio, može da ide za 5k din, ako nekom treba. Nema paprine garancije, samo radna.
 10. Guardians of the galaxy 2 - O-DLI-ČAN. Humor je vrhunski, možda na momente deluej da ga ima previše, ali ipak super. Kurt Rasel odlično odglumio poglupo napisanu ulogu i lika, iznenadio sam se skroz. Većina likova dobro razrađena, i razvijena, opet neočekivan kvalitet više. Sve u svemu, ekstra!
 11. Bump. Mali popust, i dodata izmena ponude za hard disk - nov Hitachi od 500GB, ali bez papira. Jbg, samo nov takav hard u radnji je 6500-7000, ja celu mašinu sa takvim dajem za 95 e :-)
 12. How do I do that? :-)
 13. Opet se dogodilo, posle dugo vremena. Definitivno ima veze sa jedenjem slatkiša, možda i voća uveče, i, naravno, ležanje na leđima. I da, odslikava potisnute strahove. Verovali ili ne, čuo sam kako neko broji i uzima lovu koju sam uštekao, kao i neke obrise para koje neko broji, pa se senke novčanica vide na zidu, a ja ne mogu ništa da uradim. :-D Posle ležim tako nepokretan i osećam se opljačkano. ali uto sam ukapirao da je paraliza, i iskulirao dok se nisam probudio.