Get Adobe Flash player

millancche

The X
 • Content count

  2,574
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About millancche

 • Rank
  El Mohito II Ostrašćeni
 • Birthday 02/09/1985

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Warcraft III: The Frozen Throne
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

8,991 profile views
 1. Znači zvanično je i dalje misterija? Sve sam imao neki osećaj da je trebalo da znam o čemu se radi kad su počeli da ga potežu, ali ne znam, i tako itreba, right? :-)
 2. @Kole Vrh! :-) Totalno ne mogu da se povežem oko onog jebenog bodeža, sve sam zaboravio - ko ga je napravio, kome pripada, koga (ako ikoga) za nešto inkriminiše i za šta... Jebe me u mozak totalno. Halp
 3. Nisam odavno, ali možda nekom bude fani koz ic čru.
 4. Bump, prodat LG L Fino za 4500, Netbuk trenutno sa hardom od 320 giga za 80 eura može da ide. Zamene i dalje moguće kao u prvom postu. Opcija sa hardom od 500GB kao novim i dalje stoji za 100, a ima i još nekih hardova da se napravi nešto...
 5. Uslužni oglas, drugar prodaje ploču. Sve je dobro, fali limić, cena nije fiksna, super za sklapanje mini-itx konfiguracije. Ima oglas na KP i Kupindu. Cena 3200, nije fiksno. Potpuno ispravna i testirana Mini-ITX ploča, sa integrisanim Intel Atom D525 dual core procesorom sa 4 virtuelna jezgra, pasivnim hlađenjem, Intel GMA 3150 grafikom, PCI Express 4x slotom , i uz nju dajem 2 GB DDR3 memorije za laptop (podržava do 4, ima dva slota). Idealna za Mini-ITX konfiguracije, dimenzije 17x17 cm, a pasuje i u standardna kućišta. Nema limić. Testirana u WIndows 7 64bit, radi odlično. Flešovan najnoviji BIOS.
 6. Ladno guglam milan kurcina pevac :-) ne nalazim ništa :-) Je li ovo stvarno bilo, jbt?
 7. Lako se to odradi :-) Od skora sam počeo da rasturam laptopove i valjam delove malo u slobodno vreme, i svašta mi je dolazilo, i svašta mi je padalo na pamet da uradim, ali nisam, jbg. :-) Btw, je li ok da bacim oglas da otkupujem polu ispravne, neispravne, nekompeletne laptopove? Ono, polupan ekran, fali hard, ostalo ok, ili tako nešto?
 8. U menjažu dolaze u obzir neke mid range 2gb ili jača grafilke karte, nov ili malo korišćen SSD sa garancijom, neispravni/nekompletni laptopovi, npr sa polupanim ekranom, mrtvim hardom itd... - Prodajem odličan netbuk, Dual core / 4 thread Intel Atom, 2GB DDR3, Win7, 10.1 ekran. Baterija vozi Youtube na fullscreen na wireless preko 4 sata, aza manje zahtevan rad traje dosta duže. Cena u zavisnosti od harda - od 70 eura bez harda, 80 sa perfektnim od 320, ili 100 sa prefektnim od 500 gb sa par dana rada. Imam i neke sa slabijim healthom koji mogu da posluže možda, ako vas zanimaju takve opcije. Imam i crveno (bordo) kućište, može da se prepakuje u njega, za devojčice i one koji se tako osećaju. :-) - LG L Fino, solidan jeftin, očuvan, pouzdan telefon, mene lepo služio nekoliko meseci, sad jurim nešto mlao modernije sa više sistemske memorije. Ostaviću ovde par fotki, i linkove na KP oglas, tu je sve detaljno opisano. Quad, Andorid 4.4.2, 1GB RAM, 4500 dinara cena. Oglasi https://www.kupujemprodajem.com/Acer-Aspire-One-D270-dual-2GB-DDR3-Win7-Nov-hard-bat-4-5h-48458375-oglas.htm?filter_id= https://www.kupujemprodajem.com/LG-Fino-quad-core-1GB-ram-8MPix-ocuvan-48672496-oglas.htm?filter_id= Slike
 9. Ne znma šta im bi da lika koji je glumio Semvajza Gemdžija u Gospodaru prstenova stave kao Lanisterskog vojnika, al dobro...
 10. Da neko ima5 5 inča i da mu je preveliko, oće manji, ne nema niko. :-D Polovan LG Bello za ~50 eura je skroz dobra kupovina za polovnjaka. To je ravno 5 inča, istina.
 11. Everybody :-D Ja sam kupio SVE! I ovaj sinopen dulov, i neki sprej da naprskam kuću, i onaj raidov što se ubada u struju, valjda će pomoći.
 12. Radosni update - nisam šugav! (at least not medicamlly) :-) Svrab mi izazivaju neki mali komarci, ili nisu komarci, ne znam šta su, ali "navatao" sam ih. Ujed je kao od komarca, ali sitniji, i zajebaniji. Izujedali su me poprilično i po podlakticama, i gornjem delu stopala i listovima. Ta mesta šuga ne napada, proučio sam. Imam i par tr00 velikih komaračkih ujeda sad. Tragovi ujeda se pojavljuju kasnije. @kimensin jesu se pojavili tebi u međuvremenu? Onaj protin savet za kanesten verovatno ne važi, on je za neke gljivične infekcije. Čime inače ubrzati izlečenje od ujeda komaraca i ovih čudesa, i malo ubažiti taj svrab koji prave? Večeras naprašujem sve sobe nekim otrovom :-)