Jump to content

iLoveBlondes

The X
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About iLoveBlondes

  1. Ako neko ima polovnu karticu Radeon 9800 ili jacu neka se javi na pm sa ponudom (cena naravno)
  2. hvala na informacijama, provericu kuler a usput ako neko ima staru karticu na prodaju tipa radeon 9800 ili nesto jace samo da je u agp varijanti nek javi na PM.
  3. Provericu mada neverujem da je tome stvar. A ne znam kad je pocelo posto sam skoro tek poceo da igram. Hvala u svakom slucaju
  4. Imam jedan veliki problem i bio bih zahvalan ako bi neko mogao da mi pomogne. Prilikom igranja dote u mid-gejmu i late-gejmu imam veliki lag, ustvari to i nije lag vec kao da mi secka i da se slika zamrzava na trenutke, jedva da mogu da skrolujem misa. Mislim da je problem do graficke karte. Koristim Ati Radeon9250 sa 128mb, intel procesor 2.4 Ghz i 1Gb ram memorije. Sva podesavanja su mi na minimumu i rezolucija setovana na 800x600 32bit. Smatram da je u pitanju graficka karta posto se isto desava i sa replayima kad ih pustim na 1x brzini. To se obicno desava kad je velika tuca u doti i kad su svi heroji na ekranu pa ima mnogo animacija. Probao sam da instaliram najnoviji drajver al ni to nije dalo nikakvih rezultata. Ako neko zna nesto sto ja neznam ili moze da mi pomogne na bilo koji nacin bio bih zahvalan! Hvala unapred! Pozz
  5. Hoce li neko reci nesto konkretnije vezano za vreme odrzavanja i mape!!! Smorio sam se od ocekivanja neke informacije :))
  6. Mogle bi da se igraju sve cetri WCG mape i gorky sto da ne i da ubacimo jos 6 do 8 najboljih pg mapa pa da izgubljeni bira mapu a da startna mapa u svakom kolu bude drugacija(unapred odredjena)
×
×
  • Create New...