Get Adobe Flash player

tortky

The X
 • Content count

  24,440
 • Joined

 • Last visited

About tortky

 • Rank
  Why are we having this conversation?

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

40,853 profile views
 1. Nemoj da spamujete, pustite forum da umre lepo.
 2. Igore, šta beše radiš ti? Nešto sa digitron-televizorima?
 3. Birčević
 4. Nije umro forum.
 5. Hoćeš reći da Coka trči... četvoronoške?
 6. 3 Zwekijeva ortaka vs ova strana - ovo nađoh na brzaka, ali dovoljno je naći makar par ovakvih iskustava za bilo koju radnju da se batali priča kupovine telefona u podrum-servisima. Da pridodam još nešto: Dakle ili nema garanciju, ili ima godinu dana i dobija se "fabričko" pakovanje. svekul.png idemo rokaj snimaj Sve ovo radim ne da blatim Zwerka, on se ublatio dovoljno za života, već da se neko ne zajebe i ostavi pare na nekom od ovakvih mesta.
 7. Sad će da te stavi na ignore.
 8. Eno ti pune dve teme o kojima pišu kakve stvari su se dešavale po takvim radnjama, čitao sam pre kada sam ja za sebe jurio telefon, ali me sad prilično mrzi da teram mak na konac i kopam 500 strana kako bih linkovao nešto što sam pročitao. Kako si krenuo, moraćeš da bleklistuješ pola foruma jer nema* ko ti nije rekao da fejluješ (u apsolutno svim oblastima u koje si pokušao da se upleteš), ali razumem ja da istina boli pa se moraš sakriti u svoj minus-free safe zone <3 <3 <3. * - redakcija ekipa ne sme da ti kaže ništa jebiga, "ortaći" i to
 9. Nisam siguran da li je bilo, ali sam se usrao koliko je dobra stvar:
 10. Apsolutno netačno, ima SIM free uređaja od operatera, a valjaju se po KP novi sa 24m garancije (1 godina u iStyle ili gde već + 1 godina kod operatera gde je kupljen). Poredio si nešto sa čim nemaš iskustva, što ti je navika da radiš samo da bi napisao nešto . 3rd party radnje daju godinu dana "njihove" garancije koja ima 300 "forica" da ti odbiju garanciju. Setimo se samo onih priča "držao si telefon na vlažnom vazduhu, ne priznajemo garanciju poz" priča; kada se na to doda da je telefon €510 ako hoćeš da ga uzmeš bez računa ili €550 sa računom, jasno je da od takvih mesta treba bežati glavom bez obzira jer sve smrdi. Činjenica je da je sigurnije uzeti od KP lika koji ima dosta ocena, ili od operatera, nego se štekati za €30ak razlike jer te posle neće boleti glava. Ovaj inicijalni post ti je čist primer zašto imam "pik" na tebe. Pričaš o stvarima o kojima ne znaš dovoljno i smatraš da se razumeš u to samo zato što imaš nešto da kažeš - tu je greška, to što "radnja postoji tu 5 godina" ne znači da tu treba otići i kupiti bilo kakav "high-end" uređaj jer ko zna šta rade sa tim telefonima, odakle ih nabavljaju, da li su refurbished (što skoro pa sigurno jesu) i slično. Ako već ne znaš nešto ili nisi siguran u to što pričaš, a ti nemoj ostavljati random gibberish postove gde govoriš nekome da tebi deluje OK jer radnja postoji tu 5 godina i sunce sija pa je to ok - jer prosto nije. Neko će se zajebati i dati €350, a tebe će boleti kurac jer si "imao najbolju nameru" - ja se ne slažem da si imao najbolju nameru, već da imaš misao koju moraš da podeliš sa nekim, pa makar to bilo i na forumu. Slećedi put kada dobiješ neopisivu želju za tako nečim, slobodno idi na pastebin.com, stavi expiration 1 hour i tamo ostavi svoje savete ukoliko imaš i najmanju sumnju da možda nisu odgovor na pitanje koje je neko postavio - kao što je na primer prethodni post.
 11. A dobro, nije kao da je to bitno :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jebote, kako ne postaneš sam sebi dosadan sa tim sranjima :D Uvek je pametnije uzeti na KP od nekoga ko je uzeo od operatera i ima njihovu (MTS, Telenor, VIP) garanciju nego li u tim random radnjama koje valjaju ko zna šta. Ima brda tema po internetima (kao ova i ova) koje govore da su Logic Shit i ostale radnje vrlo problematične što se garancije, izdavanja PDV računa i sličnih stvari tiče. Tako da je najbolja opcija da gledaš da kupiš od nekoga kako sam već predložio na početku. Uz to, gledaš ko ima dosta ocena na KP, da je verodostojan i nemaš problema. Ja sam iP7 uzeo tako, 2 godine MTS garancije, prvi otvorio kutiju - sve kul, a platio manje nego kod operatera; doduše u rangu kao sa tim 3rd party radnjama, ali garancija MTS-a vredi dodatnih 20-30e razlike.
 12. https://www.youtube.com/watch?v=MeKqKBhaCcc
 13. Dinamična vožnja, čemu stres?
 14. Poserem se baš na finale. Forum je zanimljiviji nego li ova 3 seta.