Get Adobe Flash player

SavKe

Admin
 • Content count

  11,781
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SavKe

 1. Verovatno ste već svi juče videli da je Pillars juče krenuo sa tizovanjem nove igre - http://play.co.rs/2017/01/obsidian-tizuje-novu-igru-project-louisiana/ I svi do sada znaci jasno ukazuju da je to Pillars 2, čak nema ni dvojbe pošto su oba teksta i obe slike jasne aluzije na likove i karaktere iz keca. Pa rekoh taman da otvorim novi topic
 2. Pa StarCraft je upravo integrisan u bnet sinoć kad je stigo remastered. Ako nemaš kupljen remastered igraš "običan" stari SC besplatno preko battle.neta
 3. Ja otvorio 8 legendarnih iz 115 packova i brdo epica., i što je najbitnije, nisam dobio ni jedan dupli (3+) epic, tako da sam odlično prošo :D
 4. Blizzard upravo najavio novu franšizu i čekao sam ko napaljeni majmun da vidim šta je, kao ono neki tizer ala piksarov crtani film, baš sam razočaran na prvi pogled.
 5. Baš sam napisao vest o tome, koliko je ljudima dosadno u životu
 6. Samo da ti kažem da su HotS i WoL često na popustu po 10 dolara svaki, tako da teško da će neko da ti da 2500 za njih, kad za toliko može da ih kupi nove direktno na bnetu.
 7. Ja sam gotovo siguran da su namerno ubacili taj "bug" da bi ljudi trošili svoj uštekani gold za KoTFT na stare packove.
 8. Meni je arena iskreno totalno usrana od kada su uveli standard, ja sam otprilike tada počeo da gubim interesovanje za nju, iako sam inače voleo dosta arenu. Ne toliko zbog samog standarda koliko zbog toga što su povećali prisustvo epic i legendarnih karata i onda malo, malo pa me neko jednostavno zgazi sa nekim špilom prenatrpanim high value kartama na koje ne mogu da imam stalne odgovore. Pajo, savetujem ti da koristiš HearthArena kompanjona, ne toliko zbog samog pikovanja karata, koliko je mnogo lakše da pratiš svoj deck dok ga draftuješ jer ti pokazuje sve sinergije, mane, prednosti, u kom pravcu ti se razvija špil kako bi znao u kom pravcu da nastaviš da ga draftuješ... Plus možeš da pratiš statitsiku svojih ranova koja je veoma detaljna i dobar uvid u način na koji pobeđuješ/gubiš. I dalje mi arene najlakše idu sa Rogueom, jer je ultimativna tempo klasa, što je ipak najbitnije i dalje u areni, i uvek kad imam priliku da igram Rogua, nju pikujem. Tu je i Mage koji je standardno ili control koji te dobije na grindanje i puno removala, ili neki polu-agresivni burst mage špil koji u početku ima tempo sa minionima i onda te sprži sa burst kartama. Paladin je treća najača klasa čija se cela snaga ogleda u dvema kartama: Stonehill Defender (iako je neutralan) i Spikeridged Steed koji drfatuješ i 10 komada ako ti toliko bude ponuđeno :D
 9. Koliko dobro izgleda ovaj art što su uradili za njega, oduševljen sam!
 10. Rekoh ti već preko Fejsa Pavle, Edwin je uvek siguran pick za kraft, ali ipak strpi se malo da vidiš šta će da donese nova ekspanzija.
 11. Odličan bundle - https://www.bundlestars.com/en/bundle/killer-bundle-x?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=FbAd Bundle KillerX Engagers 12717&utm_content=AdLink
 12. 4 packa stižu u narednih desetak dana, možda već ove nedelje ako se iscimaju :D
 13. Ne mogu ni da se setim da li sam već ovde otvarao topic ranije, moguće da jesam, ali sam očajan :D Dakle, kao što većina vas zna, pre više od dve godine retardirani Youtube je ukinuo grupisanje kanala na koje ste pretplaćeni, što je jedna od najglupljih odluka u istoriji glupih odluka neke kompanije. To je bila jednostavna funkcija koja je pregled kanala koje pratite činila jednostavnim i lakim. Probao sam više puta da nađem neku alternativu, ali čini mi se da nikako nisam uspeo da nađem adekvatnu, pa reko da pitam ovde, da li neko od vas zna za neki chrome add-on/aplikaciju ili šta već kojja će da mi vrati taj feature?
 14. Najbolji trejler za Hearthstone ekspanziju ikada, jebeno su pokidali, pogotovo sa "Arthas, My Son" temom i sjajnom Lorom Bejlis (Laura Baileys) koja daje glas Džejni.
 15. Oće za mesec i po dana :D
 16. Zabavan je Un'Goro Miracle, ja ga isto igram dosta. Btw, upravo je najavljen nerf Quest Roguea :)
 17. Ja Mage 1460, pa Warrior oko 1250, onda Warlock 1080 i Paladin 1034. Ostalo ispod hiljadu, a Hunter je jedini koga nemam zlatnog, odnosno koji mi je ispod 500, na oko ~350.
 18. Ceo Deponia serijal i sve od Wadjet Eye Games, to je za početak :)
 19. Opa Kruko, svak čast, ja nisam ni provalio ovaj topic do sad :)
 20. Fledgling ako nemam odgovor istog trenutka da ga sklonim ne moram ni da gubim vreme, samo kliknem concede :D
 21. Da danas u toku dana. Dobili smo juče neke lepe dodatne informacije, sve ćete saznati danas.
 22. Na Playit festivalu na Sajmištu u Beogradu (Subota 27. maj) će se održati i Hearthstone turnir sa velikim ulogom - pobednik osvaja mesto na glavnom Playit Hearthstone turniru u Mađarskoj, sa plaćenim smeštajem! Broj otvorenih mesta je ograničen na 14, i ona će biti određena putem kvalifikacija koje će se održati u nedelju 21. maja sa početkom od 13h. Prijave za kvalifikacije najkasnije do subote 20, maja u 15h Da biste se prijavili za kvalifikacije potrebno je da izvršite uplatu od 500 dinara sa sledećim podacima: Ime i prezime: Vaše ime i prezime i battletag Svrha uplate: Playit Hearthstone turnir Primalac: Magic Sparrow, Beograd Broj računa: 160-458299-57 Nakon što izvršite uplatu, pošaljite mejl sa slikom uplatnice na adresu nikola.savic@klanrur.rs uz ime i prezime, vaš battle.tag i 4 klase koje ćete igrati na kvalifikacijama, kako biste potvrdili vaše učešće. Mečevi u kvalifikacijama će biti bo5 Conquest+1 ban, sa Standard setom karata, a sam format će biti određen na osnovu broja prijavljenih ljudi. Potrebno je da na sam dan održavanja kvalifikacija igrači budu pristupni na ovom topicu (ovde će se prijavljivati rezultati) kao i na RUR Hearthstone Discordu (https://discord.gg/qu4A9Ep) gde će se vršiti diskusija oko turnira i postavljati sva eventualna pitanja administratorima. Ukoliko imate nekih pitanja možete ih pitati ovde.
 23. Druga sezona startuje sledećeg ponedeljka (15. feb), ja bogme krenuo sa hajpom :)