SavKe

Admin
 • Content count

  11,741
 • Joined

 • Last visited

About SavKe

 • Rank
  хронократор
 • Birthday 06/20/1988

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  FYROK

Recent Profile Visitors

17,282 profile views
 1. Da Bog da i sreća junačka zlatnog Kalimosa u packu :D
 2. Šaman je bio previše slab, morali smo da mu damo OP legendarnu :D Potvrđeno je da biraš koji ćeš Invocation, nije random.
 3. Nagrade za najbolje 3 ekipe spremno čekaju :)
 4. Većina mečeva sa strima je sada lajv i na youtube kanalu :)
 5. To je to, sa ovim mečom grupna faza je završena!
 6. Već vidim gomilu koja glasa za Pavela, i završava kao sa Thjisom na Blizzconu :D
 7. Lol, ne znam zašto sam se istripovao da ga prvi igrač dobija prvi :D
 8. @jolence kako stvari stoje ti ideš dalje kao najbolji četvrtoplasirani, tako da čestitaj i samom sebi :D Moraću da proverim dobro danas, pa da bude i zvanično, ali mislim da je "to to" :D
 9. Nije još gotova grupa Bojane, gde si skočio :D Imaju da odigraju Nerevarine i Sanja, ako Nerevarine pobedi ili izgubi sa 2-3, on je 3. na tabeli. Ako izgubi sa 3-0, ti si treći na tabeli. A ako izgubi sa 3-1, stvara se neki začarani krug tebe, Virusa i Nerevarinea, gde svi imate iste bodove, isti skor (-2) i i isti međusobni skor sa 1-1 w/l i po 3-2 pobedom i porazom :D
 10. Ah, nisam video taj meč, hvala! :D
 11. Ovde mečevi Sanja - Nerevarine i Skillet - Broda su ostali, i upravo oni odlučuju da li će Skillet, Nerevarine ili možda (nisam stigao da računam) nego treći u finale. Iako i Brodi (već je obezbedio prolaz) i Sanji (nema nikakve šanse) ovi mečevi ništa ne znače, molim vas da odigrate kao da vam je finale, kako bi se Skillet i Nerevarine na fer osnovama izborili za prolaz u top 16.
 12. U wild odlaze svi setovi iz 2015. godine - Blackrock Mountain, The Grand Torunament i League of Explores + karte koje idu u Hall of Fame: Ragnaros, Sylvanas, Azure Drake, Ice Lance, Power Overwhelming i Conceal.
 13. Napisao sam u pravilima kako se tu gleda, prvo se gleda skor razlika, a ako je to isto onda međusobni dueli, a ako ni iz toga ne može da se izvuče najbolji, onda skor razlika unutar grupe igrača sa istim brojem poena. To sve sam program na toormanet proveri, ništa se ne računa ručno.
 14. Sawovsky (Shaman) - Überkaiser(Rogue) 3-2
 15. Kod nas u grupi je baš opšti haos, može da se desi čak sedmorica imamo 4-3 skor na kraju :D