Get Adobe Flash player

SavKe

Admin
 • Content count

  11,767
 • Joined

 • Last visited

About SavKe

 • Rank
  хронократор
 • Birthday 06/20/1988

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  FYROK

Recent Profile Visitors

17,999 profile views
 1. Ja Mage 1460, pa Warrior oko 1250, onda Warlock 1080 i Paladin 1034. Ostalo ispod hiljadu, a Hunter je jedini koga nemam zlatnog, odnosno koji mi je ispod 500, na oko ~350.
 2. Ceo Deponia serijal i sve od Wadjet Eye Games, to je za početak :)
 3. Opa Kruko, svak čast, ja nisam ni provalio ovaj topic do sad :)
 4. Fledgling ako nemam odgovor istog trenutka da ga sklonim ne moram ni da gubim vreme, samo kliknem concede :D
 5. Da danas u toku dana. Dobili smo juče neke lepe dodatne informacije, sve ćete saznati danas.
 6. VAŽNO OBAVEŠTENJE Pošto se za kvalifikacije prijavilo tek nešto više od 14 ljudi, koliko je bilo slobodnih mesta na glavnom turniru, sutra neće biti kvalifikacija i svi prijavjeni za kvalifikacije automatski dobijaju mesto na glavnom turniru na Playit festivalu. U ponedeljak će vam, zajedno sa ostalim igračima, biti poslate detaljne instrukcije oko festivala šta, kako i kad. Vidimo se u subotu, 27. maja na Beogradskom sajmu, pa neka najbolji pobedi :)
 7. Sviđa mi se što je Blizz dosta olakšao totalnim nubovima da se snađu i nauče da igraju igru :D
 8. Baš sam se obradovao kad sam video sinoć da se pečuje igra i pronašao patch notes. Da nisam morao da je igram za potrebe opisa, lagano bi i ja sačekao koji mesec pa da je igram prvi put kako valjla.
 9. Na Playit festivalu na Sajmištu u Beogradu (Subota 27. maj) će se održati i Hearthstone turnir sa velikim ulogom - pobednik osvaja mesto na glavnom Playit Hearthstone turniru u Mađarskoj, sa plaćenim smeštajem! Broj otvorenih mesta je ograničen na 14, i ona će biti određena putem kvalifikacija koje će se održati u nedelju 21. maja sa početkom od 13h. Prijave za kvalifikacije najkasnije do subote 20, maja u 15h Da biste se prijavili za kvalifikacije potrebno je da izvršite uplatu od 500 dinara sa sledećim podacima: Ime i prezime: Vaše ime i prezime i battletag Svrha uplate: Playit Hearthstone turnir Primalac: Magic Sparrow, Beograd Broj računa: 160-458299-57 Nakon što izvršite uplatu, pošaljite mejl sa slikom uplatnice na adresu nikola.savic@klanrur.rs uz ime i prezime, vaš battle.tag i 4 klase koje ćete igrati na kvalifikacijama, kako biste potvrdili vaše učešće. Mečevi u kvalifikacijama će biti bo5 Conquest+1 ban, sa Standard setom karata, a sam format će biti određen na osnovu broja prijavljenih ljudi. Potrebno je da na sam dan održavanja kvalifikacija igrači budu pristupni na ovom topicu (ovde će se prijavljivati rezultati) kao i na RUR Hearthstone Discordu (https://discord.gg/qu4A9Ep) gde će se vršiti diskusija oko turnira i postavljati sva eventualna pitanja administratorima. Ukoliko imate nekih pitanja možete ih pitati ovde.
 10. Imaš na forumu listu aktivnih HotS igrača ovde - http://forum.klanrur.rs/topic/234938343-lista-aktivnih-heroes-of-the-storm-igracha/?page=1 Pa dodaj i svot battlenet nalog i pošalji friend requestove ljudima, neko će te već dodati :)
 11. Ne mogu ni da se setim da li sam već ovde otvarao topic ranije, moguće da jesam, ali sam očajan :D Dakle, kao što većina vas zna, pre više od dve godine retardirani Youtube je ukinuo grupisanje kanala na koje ste pretplaćeni, što je jedna od najglupljih odluka u istoriji glupih odluka neke kompanije. To je bila jednostavna funkcija koja je pregled kanala koje pratite činila jednostavnim i lakim. Probao sam više puta da nađem neku alternativu, ali čini mi se da nikako nisam uspeo da nađem adekvatnu, pa reko da pitam ovde, da li neko od vas zna za neki chrome add-on/aplikaciju ili šta već kojja će da mi vrati taj feature?
 12. Dobri stari Miracle :D
 13. Nešto mislim da bi trebalo da stignu na svakom serveru, ali nisam siguran.