Jump to content

VoOdoO_MaN

The X
  • Posts

    4,327
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    34

VoOdoO_MaN last won the day on March 1 2012

VoOdoO_MaN had the most liked content!

Reputation

-936

4 Followers

About VoOdoO_MaN

Retained

  • Member Title
    Mr. -

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

13,141 profile views
  1. Zanimljivi ste. Jedva čekam sledeći! POZ
  2. Ето Аца_ може за пар година да буде супер-модератор. :)) @Нео~: То што ти причаш је све пребацивање фокуса са различитих тема на мене као личност на форуму. Када ја нешто постујем, ту махом после 3 поста престаје расправа о теми, већ ад хок, у недостатку аргумената нападате мене :) На крају, ја сам ретард а твоји аргументи садрже речи као што је мазање говнима, банана и орангутан. А пре свега тога ми се обраћаш реченицом "ја сам престао да ти се обраћам" @IRC прича: IRC је и мени био кул једно време док генерално нисам схватио да увек тражите особу за товарење. Тако је и сад, ево мали Аца признаје. Он је дошао да научи много тога о РУР-у на чет каналу и сад говори из искуства!
  3. Мој син има да се зове Видак!
  4. А што? Ја сам на овом форуму 8 година. Увек сам се трудио да људима у WC3 подфоруму помогнем и да проширим гејминг у Србији. Када сам постао неактиван прешао сам у "general talk" и ту схватио да неким људима колико год покушавао лепо нешто да напишем, они су ме хватали за граматичке грешке, извлачили намерно из контекста реченице и троловали. Чак и кад сам се очигледно зезао. Затим сте прихватили ликове као што је Даријан, Лаг и Мохи који су отворено мрзели и прозивали људе на форуму пре "Лептирића". Најчешће неистомишљенике и оне који су им изгледали интелектуално слабији од њих. Уз подршку пулена као што је нпр. Вића који је некад играо WC3 и који је генерално био буља, успели сте да створите плодно хејт тло за супер-модератора који је у топ3 хејтера на форуму, и који је сад као неко мудо? Браво за РУР! И то све на конто неких ван-форумских веза. Поз за Рејвена и Доцу такође! Главни чланови и модератори треба да буду позитивни и не-хејтерски настројени као што је Лаки, Дулио, Вуду_, Круко, Клинац, Лешко итд и да шире свој добар утицај, а не обрнуто. Но, добро, већина њих и јесу већ модератори/админи. Од како је уведен "Лептирић" хејт није смањен, већ само куља. Па смо тако имали ситуације са Иваном_, Вићом, Лагом, САТАН-ом и другима, а тога не би било пре да су админи за пример одмах бановали Лага на његово системско прозивање јадне Маре, коме није било довољно што је хејтује по чилу, него је морао и по РУР-у. Замисли смараш једну особу на два форума? Колико фрустриран треба да будеш? Неееее Лаг је био кул, правио је експерименталну музику и знао је свашта да организује. Што се мене лично тиче, није да нисам покушавао да уђем пар пута у то друштво, јесам и схватио сам да то није за мене. IRC чет где свако сваког у суштини товари сваки дан ми није било примамљиво зарад неких бенифиција на форуму... Ја као подсетник чувам поруке где ме људи питају да поставим нешто уместо њих јер се плаше хејта... Па то нигде нисам видео, а на минимум педесет форума сам био активан од кад сам на нету. Ко се сећа џанка, тај може и да прича како је изгледао један нормалан гејмерски форум, где није било толико товарења, где су млађи чланови поштовали старије, где је свако помагао сваког... Али добро то је можда и морало да нестане услед експанзије интернета. Све у свему дај ми валидне аргументе зашто ја треба да будем банован? Упознао си ме па знаш да сам ретард? Шта, не капираш да се и ја некад спрдам на форуму? Не...? Размислу о томе да је ово интернет и да могу да се претстављам како ми је воља... Није цео форум УПТ, и ја нисам "Мармен" ин рил лајф.
  5. http://community.invisionpower.com/blog/1174/entry-4343-ipboard-310-dev-update-view-reputation/ Онда фино инсталирајте ово да видимо ко даје минусе и тако. Мислим чему тајне онда? Да се не види твој фруст?
  6. Пандемониум? А лик је ваљда Фаргус...
  7. Опет си почео да ми се обраћаш? Није ти довољно што удараш сваки минус на мој пост?
  8. Па значи и Даки има заштиту на форуму! :)) Елем, јео бундевару са чајем и смејем се топику јер не могу да верујем колико имамо квази патриота. [пулен шилд] П.С. Пробао сам оне штапиће са луком које Лаки толико хвали и морам да признам да су одлични! Препорука! [/пулен шилд]
  9. Comic about a teabag and a dirty spoon.
  10. Па ја теби да помогнем, а ти мени тако :(
×
×
  • Create New...