Jump to content

Tiger21

The X
  • Posts

    1,958
  • Joined

  • Last visited

Reputation

8 Neutral

6 Followers

About Tiger21

  • Birthday 12/06/1986

Retained

  • Member Title
    Nisam otkrio koliki sam Car zapravo

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5,282 profile views
  1. Tiger21

    the grand tour

    Savrshena produkcija! Sumiracu epizodu u jednoj slici:
  2. Razlika u spoljnom dizajnu je ogromna u odnosu na predhodne serije E i F. Takodje sa G serijom napokon beze iz zapadnog minimalistichnog dizajna, koji striktno nemci vole i shvatili su da trebac ici malo u korak napred sa trzishtem. Pre svega Azijskim gde se trazi malo vishe na unikatnosti, sa logichnim razlogom. :) Da, takodje nova 5ca podseca na crte koje su pocheli da guraju u nove serije 3-4 , dok je detalj odakle pochinje hauba, neshto shto su ubacili od nove 7ce.
  3. Ma jok samo lichi na kopile, subarua i mitsubishia. Previshe je kontrastan u linijama zadnji deo u odnosu na prednji. ali rado bi ga uvrstio u kolekciju!
  4. Bice, awd po visini, i naravno moraju da pariraju focusu i meganu RS u klasi. Ali shto su ukrali karbonska prednja i zadnja krilca od M2-ke necu komentarisati.
  5. Da se bavish novinarstvom, imao bi veoma jedinstven i unikatan stav! Dobro Hajli, slazem se da su pokidali sa prodajom i da su se na neki nachin odvojili od konkuretnosti sa 991.. Ali opet mi entuzijasti uvek cemo biti manjina koja voli da se lozi na zvuk i performanse iza malih ekrana. M2 se cheka po godinu i vishe dana, exluzivnog i inovativnog je izgleda. Da ne pricham da pravi bolja vremena na stazi od starije brace i jeftiniji je! Komforniji je od obichne serije 3 ili 4 pa gde cesh vishe..
  6. Shta bre 718, shta cemo sa M2 + jedini i prvi u regionu ga imamo. 718 je ogroman downgrade za sam porsche kao brend. Vracaju se na nivo prvih caymana/bokstera koje su proizveli. Novi H4 motori, nece drzati cenu i premiju kao predhodna generacija i vracaju se na nivo automobila za uspeshne vlasnike frizerskih salona. Dok ce naravno praviti zasebnu verziju 718 GTS i GT koji ce imati pravi motor za tu shasiju. Dok carrera S 991.2 je vec druga pricha i, to bi pre dao vote za sportaka godine. Ali da budemo iskreno M2 je majka na kvadrat.
  7. Reklama za ulje, ali josh boja reklama za najmocnije slovo na planeti! "M"! https://youtu.be/CVayZ3MRhys
  8. Malo su ga preterali sa detaljima., a pre svega gube i lichni identitet sa ovim civicom. Verujem da u crnoj boji moze cela ova pricha da prodje, dok unutra je chista kopija C4-ke.
  9. Kralj je previshe prosechan od nenormalne kolichine x6 i 5ca u ovoj zemlji, pa mora da bude po nechemu poseban.
  10. Dzabe Gago, ljudi ovde preferiraju najjave za vagene i sve moguce Azijate.
  11. Ja sam prevozio crepove i cigle u bmw, ali ovaj me je zajebao!
  12. Tiger21

    the grand tour

    Samo renamuj ovaj!
  13. Tiger21

    top gear

    Vishe zabave u ova 3 minuta nego prve dve epizode novog tog geara.
  14. Nije nego je krov od carbon fibera. :)
×
×
  • Create New...